Dr. Robert Malone: Covid injekcije bile su projekt CIA-e i Kissingera za depopulaciju svijeta

Oni koji su tijekom korone otvorili oči i savjesno počeli pružati otpor sada nisu stali nego su nastavili kopati i iskopali obrise zavjere koja se desetljećima pripremala protiv čovječanstva.

Poznati stručnjak koji je prethodno i sam razvijao genetske injekcije, dr. Robert Malone, govorio je na Kongresu bijelih mantila 2023. godine i iznio tezu da su mRNA injekcije razvijene u sklopu projekta američke CIA koji se od 1970-ih godina razvija s ciljem smanjenja svjetskog stanovništva.

Cjelokupna okosnica moderne biologije kakvu poznajemo – molekularna biologija, biokemija, virologija, mikrobiologija – stvorena je velikim dijelom kroz golema ulaganja američke vlade u programe biološkog ratovanja… što naravno sve proizlazi iz operacije Spajalica i uvoza nacističkih i japanskih stručnjaka za biološko ratovanje.

 

Ključne dokaze dr. Malone nalazi u memorandumu američkih sigurnosnih službi iz 1974. godine koji se zove Kissingerovo izvješće.

Na drugoj stranici Kissingerovo izvješće daje sadržaj, koji uključuje poglavlja poput:

–         I. Sekcija: SAD-ova strategija za svjetsku populaciju

–         II. Sekcija: Djelatnosti za stvaranje uvjeta za pad plodnosti…

–         III. Sekcija: Međunarodne organizacije i ostali multilateralni populacijski programi:

o       Organizacija UN-a i specijaliziranih agencija

o       Ohrabrivanje privatnih organizacija

Iz izvješća je jasno da je SAD koristio UN i druge organizacije kako bi doveo do smanjenja broja ljudi u svijetu.

Posljednji dio plana starog gotovo četiri desetljeća odnosi se na razvoj nove „tehnologije kontrole plodnosti“ i korištenje masovnih medija za oblikovanje usklađenosti globalne populacije kroz masovnu psihozu kako bi se proveo ovaj plan.

Naposljetku, izvješće predočava načine potkopavanja suvereniteta nacija u koordinaciji „svjetske političke predanosti“ planu depopulacije. Ovo je plan za globalni odstrel čovječanstva, za koji dr. Malone tvrdi da ga provodi CIA. On tvrdi da je mRNA injekcije progurala DARPA, operativni odjel CIA-e za razvoj i korištenje tehnologije.  Malone tvrdi da je tvrtka Moderna „paravan CIA-e“ kojeg je kreirala DARPA.

Kako LifeSiteNews prenosi Henry Kissinger, autor notornog plana depopulacije čovječanstva, nije samo mentor Klausu Schwabu iz WEF-a (Svjetskog ekonomskog foruma), nego i čovjek koji stoji iza stvaranja WEF-a. Naime, WEF je poput Facebooka projekt američkih sigurnosnih agencija, a ne projekt Klausa Schwaba. Ideja iza WEF bila je kako korištenjem tehnologije upravljati svjetskom populacijom. Kissinger, John Kenneth Galbraith (otac američkog veleposlanika u Hrvatskoj iz 1990-ih) i Herman Kahn išli su u Europu 1970. sa Schwabom kako bi novačili ljude za ovaj projekt. Sam Schwab to je priznao u razgovoru za New York Times 1997. godine.

Osim korona injekcije, oružja depopulacije uključuju: abortus, kontracepciju koja blokira hormone, lijekove koji blokiraju pubertet (današnja pošast transseksualaca), promičba obitelji bez djece i dr.

Iz Kissingerovog izvješća vidljivo je da vladama treba ostarjela populacija koju je lakše kontrolirati nego agilnu mladost. Kissingerovo izvješće podupro je američki predsjednik Ford 1975. godine.

U izvješću stoji da čovječanstvo ne smije doći do broja od 8 milijardi ljudi. Malone pita – je li slučajnost da smo 2020. (pred izbijanje korone) došli do 7,84 milijarde ljudi?

Američki Klub milijardera također je udružio snage kako bi se obračunao s rastućom svjetskom populacijom koja po njima prijeti okolišu. Izvješće o djelatnostima Kluba milijardera otkriva da su u ovom pothvatu sudjelovali Bill Gates, David Rockefeller mlađi, Warren Buffet i George Soros, a uz njih su bili njujorški gradonačelnik Bloomberg, te medijski mogul Turner (CNN) i Oprah Winfrey.

Maloneovo smireno obrazloženo obraćanje ukazuje na dugotrajne koordinirane akcije u skladu s ciljevima Kissingerovog izvješća iz 1974. godine. On otkriva orkestriranu kampanju za depopulaciju Zemlje, koja je dovela do toga da su mediji, američka vlada i CIA u dosluhu s milijarderima i globalnim nevladinim organizacijama stvorenim da služe ovom planu.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *