Dubinska analiza: Papina potpora UN agendi 2030 je izravna prijetnja životu djece

Voice of the Family je 22.02.2017. objavio dubinsku analizu Ciljeva za održivi razvoj Ujedinjenih naroda i njihov skriveni udarac na živote i dobro djece i šire obitelji. Tih ciljeva ima 17 sa 169 normi koje su države zacrtale da imaju postići do 2030. Analiza također ispituje potporu koju je papa Franjo, kao i drugi predstavnici Svete Stolice, ponudio UN agendi.

Kratki isječci:

*Ciljevi i norme Ciljeva za održivi razvoj UN-a predstavljaju prijetnju životima i dobru djece, rođenoj i nerođenoj.

*Stvarno značenje jezika „ seksualno i reproduktivno zdravlje“

*Destruktivne posljedice postojećeg UN-ovog „programa o seksualnom i reproduktivnom zdravlju“ i planirana ekspanzija takvih programa.

*Veza između Ciljeva i koraka koji bi nametnuli destruktivnu „opsežnu seksualnu edukaciju“ diljem svijeta.

*Velika potpora pape Franje koju je izrazio Ciljevima.

*Daljnja potpora Ciljevima koju su ponudili Papinski Koncil za zdravstvenu brigu radnika, Papinska Akademija za znanost i Papinska Akademija za socijalnu znanost.

*Rastuće međusobno približavanje Vatikana i seksualne edukacijske agende UN-a, što se vrlo jasno vidi iz Apostolske pobudnice Amoris Latitia i „seksualnog edukacijskog“ programa kojeg je načinio Papinski Koncil za obitelj.

Voice of the Family vas poziva da dijelite ovo izvješće, posebice vašim biskupima i kleru, kako bi i oni mogli biti informirani o izravnoj i ozbiljnoj prijetnji usmjerenoj prema djeci i obitelji, te da su ovim stajalištima globalne anti-life i anti-family agende svoju potporu ponudili papa Franjo i Vatikanska tijela.

http://voiceofthefamily.com/in-depth-analysis-papal-support-for-un-2030-agenda-poses-immediate-threat-to-lives-of-children/

Cijeli dokument od 16 stranica na engleskom jeziku može se naći ovdje:

http://voiceofthefamily.com/wp-content/uploads/2017/02/Impact-of-the-United-Nations-Sustainable-Development-Goals22-2-17.pdf

 

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *