Dublinski nadbiskup javno sudjelovao u poganskom ritualu klanja životinja

Dublinski nadbiskup Martin (ako ga se uopće može nazivati titulom nadbiskup) sudjelovao je u nedavnoj proslavi kurban bajrama na Croke Park stadionu u Dublinu.

U službenom nastupu kao visoki predstavnik Katoličke crkve, štoviše irski primat, Martin je blagoslovio muslimansko ritualno klanje životinja.

Martin je opravdao svoje sudjelovanje u poganskim obredima citirajući heretičnu deklaraciju o ljudskom bratstvu koju je lažni prorok Jorge Bergoglio u veljači 2019. potpisao sa imamom iz Abu Dhabija.

 

Podsjetimo još u travnju 2014. Martin je na službenim stranicama Nadbiskupije osudio Knjigu Istine. Mnogi su iskoristili ovu njegovu izjavu kao platformu za daljnje napade i sotonizaciju Knjige Istine, uključujući i mnoge nazovi-katoličke web portale u Hrvatskoj, kako i razne hrvatske svećenike. 

Naša web stranica još tada ga je prokazala kao nekog tko promiče homoseksualizam i istospolni „brak“ i to usred propasti koju je Irska doživjela po tom pitanju i ogromnog otpada od vjere koji se tamo događa tijekom njegove vladavine (sjetimo se samo referenduma o istospolnom braku i o abortusu).

A sada, nakon prošlogodišnjih poteza lažnoga proroka – deklaracije iz Abu Dhabija i slavljenja idola pachamame, Martin prati njegov mig javnim sudjelovanjem na stadionu u poganskim obredima.

Da stvar bude gora, Croke Park stadion, ima posebno mjesto u povijesti Irske, te podsjeća Irce na njihove mučenike, koje je britanska vojska tu pobila (Krvava nedjelja 1920. godine), a sada na tom mjestu muslimani obredno kolju životinje.

Pravovjerni Irci osudili su ovaj skandal, te je došlo do velikih demonstracija i sukoba. Mnogi irski katolici molili su krunicu kao zadovoljštinu za ovo javno poganstvo. No, ljevičari koji podupiru islamizaciju Irske, napali su ih, te je morala intervenirati policija, a nekoliko ljudi je privedeno.

Kada je Martin došao pred stadion irski katolici su mu vikali „Izdajico“ i „završit ćeš u paklu“.

Preko 4.000 Iraca potpisalo je peticiju kojom se traži ekskomunikacija heretičnog nadbiskupa Martina zbog kršenja Prve Božje zapovijedi.

Pouka vjernicima

Krist je rekao da ćemo ih poznati po njihovim plodovima. Svi vi koji još uvijek napadate Knjigu Istine u Hrvatskoj i šire – pogledajte sada kakvi su plodovi onih s kojima ste se svrstali i razmislite prije nego bacite slijedeći kamen.

To vam govorimo za vaše dobro i za vaš spas.

Hrvatski svećenici koji i dan danas sa propovjedaonica napadate Knjigu Istine, pogledajte gdje vas vodi lažni prorok i kako danas izgledaju oni koji su prvi napali Knjigu Istine. Razmislite i obratite se dok još ima vremena!

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *