Stiže eksplozivna nova knjiga: “U Vatikanskom Ormaru: Moć, Homoseksualnost i Licemjerje”

Godina 2018., je bila vrlo teška za Franjin Klub, ali ona bi mogla biti samo zagrijavanje u usporedbi sa onim što bi moglo doći 2019 godine.

Francuski sociolog, novinar i autor Frederic Martel, uskoro će objaviti eksplozivnu knjigu koja je spremna potresti Vatikan daleko više nego posljednje pismo Nadbiskupa Vigana.

 

Knjiga naslova “U Vatikanskom Ormaru: Moć, Homoseksualnost i Licemjerje”, predviđena je da vidi svjetlo dana 21. veljače 2019., na prvi dan Samita o seksualnom zlostavljanju, koji će se odvijati kroz četiri dana u Vatikanu.

 

 

Ipak, za razliku od onoga što bi netko mogao pretpostaviti, knjigu nije pisao tamo neki ultrakonzervativni član Vatikana, koji bi pokušao uništiti Franju i njegove plaćenike.

Baš suprotno, i upravo to ovoj knjizi daje na težini, autor je socijalist i praktični homoseksualac koji se ne protivi Franjinoj političkoj ili pseudo-teološkoj agendi.

 

Cilj knjige uopće nije protiviti se neprirodnim porocima svećenika, niti se homoseksualce želi prikazati u lošem svijetlu.

Umjesto toga, autor želi razotkriti licemjerje u Vatikanu.

 

Evo nekih opisa sadržaja ove knjige:

“Knjiga razotkriva svu trulež u srcu samog Vatikana i Rimske Katoličke Crkve danas. Ovaj briljantni primjerak istraživačkog novinarstva, temelji se na četverogodišnjem proučavanju, brojnim intervjuima i istraživanju onih na samom vrhu moći u Vatikanu.

 

Ona otkriva dvostruki život svećenika koji su često i sami homoseksualci.

Nitko nakon što pročita ovu knjigu neće moći ignorirati istinu, koja je doista izvanredna i uznemirujuća.”

 

Prema vatikanisti Giuseppe Nardiju, ova knjiga otkriva datume, imena i činjenice o strukturi i utjecaju homoseksualne mreže u Vatikanu.

 

Vrlo je vjerojatno da će Franjo reagirati na dobro uhodani način: ignoriranjem dok se sve ne stiša.

Ali pitanje je da li će sada učinak biti isti?

 

https://novusordowatch.org/2019/01/in-closet-of-vatican-explosive-new-book/

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *