EU je opskrbila 2 milijuna migranata sa nezakonitim karticama u vrijednosti od 1,55 milijardi eura

Više od dva milijuna migranata primilo je anonimne debitne kartice u vrijednosti od 1,55 milijardi eura, navodi mađarska vlada.

“Preko dva milijuna migranata primilo je anonimne debitne kartice i 1,55 milijardi eura potrošeno je na taj način”, izjavio je na mađarskoj televiziji M1 glavni savjetnik za sigurnost premijera György Bakondi.

Gospodin Bakondi je rekao da su kartice nezakonite, jer europski građani ne mogu posjedovati anonimne bankovne kartice, ne može ih se pratiti, niti je pokrenut postupak javne nabave za njihovo izdavanje.

 

 

“Ovo rješenje, koje nije promišljeno i protuzakonito je, te drugi napori Europske unije da legalizira ilegalne migracije, kao što su migrantska viza i uspostavljanje zakonskih kanala za imigraciju, predstavljaju sigurnosni rizik u zdravstvenoj zaštiti, ekonomskoj zaštiti i štetne kulturne posljedice za mađarske i europske građane”, izjavio je.

Prema mišljenju glavnog savjetnika za sigurnost, EU ne želi zaustaviti migraciju, nego je legalizirati.

“Mađarska se, međutim, ne slaže s tim. Mađarska smatra da se problem ne smije dovesti u Europu, nego da se umjesto toga mora pružiti pomoć kako bi se problemi riješili na licu mjesta”, dodao je.

Gospodin Bakondi je također napomenuo da je dobro vrijeme (proljeće) dovelo do povećanja broja migranata na balkanskoj migracijskoj ruti.

Dok se ovako strašne stvari događaju u Europi, Vatikan organizira konferenciju protiv populista, podržavajući globalizam odnosno jedinstveni svjetski poredak.

O ovoj konferenciji ćemo napraviti poseban članak.

Vezano za gornju temu, o tome se već govorilo u europskom parlamentu, postavljana su pitanja na koja nije odgovoreno.

U svakom slučaju postoji organizacija pod nazivom Humanity Ventures, u partnerstvu između Georgea Sorosa i MasterCarda: cilj je osigurati sredstva za migrante u Europi i, kako je navedeno na MasterCardovoj internetskoj stranici, projekt ima za cilj „katalizirati i ubrzati ekonomski i socijalni razvoj ugroženih zajednica širom svijeta, posebice izbjeglica i migranata“.

Izvori hrvatske policije navode da se prepaid MasterCard distribuira migrantima koji ilegalno prolaze kroz Balkan; ove kartice ne nose naziv, već su označene akronimima UNHCR-a i EU-a, zajedno s označenim brojem.

Također je vrijedno spomenuti partnerstvo između MasterCarda i Mercy Corpsa, još jedne velike američke filantropske organizacije koja distribuira pre-paid kartice izbjeglicama širom Grčke i Srbije.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *