Franjin Kardinal Bassetti, glava talijanske biskupske konferencije, besramno se otkrio

Besramno!

Kardinal Bassetti “Jedini princip o kojemu nema pregovora je potjerati Salvinija”

Nekad su Kardinali branili istinske vrijednosti o kojima nema pregovora (obranu života od početka do kraja, prirodnu obitelj itd.): Umjesto toga kardinal Bassetti kaže da jedinu vrijednost koju kršćanin mora braniti je (pravo na), napadati na jednog od nekolicine političara koji brane kršćanske vrijednosti i protivi se divljoj imigraciji.

http://blog.messainlatino.it/2018/12/card-bassetti-lunico-principio-non.html

Komentar HKZ: Trudili smo se pronaći sliku ovog kardinala sa Krunicom u ruci, ali valjda on nema vremena, a vjerovatno ni volje za takve stvari, a onda mora paziti da nekoga ne uvrijedi, ako ga se vidi da negdje javno moli I to još Krunicu, koja je kršćanima u prošlosti toliko puta pomogla u borbi sa migrantima I njihovim sabljama.

(Salvini se ne srami Krunice)

I dok s jedne strane Salvini trpi udarce poput ovog, s druge strane prima na tisuće pisama podrške od vjernih katolika I svećenika, pa I biskupa, koji ga uvjeravaju da je na pravom putu i da nastavi istim načinom kao I do sada. U Italiji se tako može uočiti podjela koju je lažni prorok napravio u Katoličkoj Crkvi I među talijanskim katolicima.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *