Franjo se pojavljuje u filmu o ‘klimatskim promjenama’ zajedno sa Obamom, Clintonom, Leonardom DiCapriom

Franjo se pojavljuje u filmu National Geographica na temu o globalnom zatopljenju, u kojem govori holivudska zvijezda Leonardo DiCaprio i koji je pušten na DVD-u prošlog tjedna.

Film, naslovljen Prije poplave, uključuje od reda ljevičarske aktiviste poznate po guranju teorije koja tvrdi da je globalno zatopljenje prouzrokovala čovjekova ruka. Lista uključuje Ban Ki-moona, Bill Clintona, Oprah, Elon Musk, John Kerrya i Baracka Obamu.

Kraj filma o globalnom zatopljenju prikazuje DiCapria, UN-ovog glasnogovornika mira, kako ga u Vatikanu prima papa Franjo. Prema filmu, oni govore o potrebi „svjetske zajednice“ koja prihvaća „znanost“ kao onu koja stoji iza tzv. klimatske promjene. Susret se zbio u siječnju 2016.g.

„Jedan od najvažnijih duhovnih vođa na planeti…sada je pozvao svjetsku zajednicu da prihvati modernu znanost o klimatskim promjenama. Papa nikada prije u povijesti nije učinio bilo što slično.“, ispričao je DiCaprio u filmu.

„On osjeća da svi mi moramo govoriti o ovoj temi što glasnije možemo, da smjesta moramo djelovati.“, rekao je.

DiCaprio opisuje Franjino vodstvo o klimatskim promjenama kao „inspiracijski i ključno“ u posveti u knjizi koju je dao papi prilikom svog posjeta.

Franjina enciklika iz 2015.g. Laudato Si poziva na „široku kulturnu revoluciju“ kako bi se okrenuli efekti ljudskog djelovanja na planeti. Pozvao je Katolike na „ekološko obraćenje“, govoreći im da ispovjede grijehe protiv stvaranja, kao što je upotreba „plastike i papira“, „ne odvajanje otpada“ i „ne gašenja nepotrebnog svijetla“.

Pod Franjinim okom, Vatikan je održao brojne konferencije na teme kao što su okoliš, održivost i populacija, a uključivale su neke najglasnije oponente Crkve o Katoličkom učenju o životu, ženidbi i obitelji. Neki od ovih govornika bili su Bernie Sanders, Ban Ki-moon, Jeffrey Sachs, Paul Ehrlich i John Bongaarts.

Na nedavnoj konferenciji u Vatikanu, nazvanoj Biološko izumiranje, gostovao je pro-abortivni kontrolor populacije dr. Paul Eherlich. On je rekao za LifeSiteNews u ekskluzivnom intervjuu, par dana ranije prije same konferencije u ožujku, da je oduševljen smjerom kojim Franjo vodi Crkvu.

Profesor sa Sveučilišta Carleton, Michael Hart je naveo u svojoj knjizi Hurbis iz 2016.g. da se propaganda o klimatskim promjenama temelji na siromašnoj znanosti.

„Naučio sam da su i domaći i međunarodni učesnici uspjeli iskoristiti siromašno znanje o klimatskoj promjeni da bi unaprijedili ambicioznu agendu o okolišu koja se fokusira na povećanje centralizirane kontrole nad svakodnevnim životima ljudi“, rekao je za LifeSiteNews u intervjuu u kolovozu 2016.g.

Hart kaže da je slučaj o klimatskoj promjeni postao novi Trojanski konj ljevičarima za probijanje njihove socijalne agende lakovjernoj populaciji.

„Političari lijevog krila otkrili su u klimatskoj promjeni obnovljene načine da guraju svoju agendu o socijalnoj i ekonomskoj pravdi kroz prinudne vladine programe. Kako je John Sununu, bivši guverner New Hampshira vidio, „Alarmisti su dobro naučili iz povijesti. Vidjeli su da to što motivira kreatore politike nije nužno znanost, već dobro orkestrirana simfonija napora. Najave katastrofu, poberu neke rezultate, podupru to kompjuterskim prikazima, proglase konsenzus, uguše opoziciju, preuzmu proces i kontrolu sredstava, i pokrenu kreatore politike“, rekao je.

Hart je citirao filozofa znanosti Jeffreya Fossa koji je uvidio kako znanost o okolišu postaje nova religija sa svojim vlastitim bogom, svojim jedinstvenim grijesima i sa svojim vlastitim ultimativnim rješenjem.

https://www.lifesitenews.com/news/pope-francis-appears-in-national-geographic-global-warming-film-narrated-by

One Comment

  1. Karlo Staklenac

    Da se čovjek rastopi od miline uspješnosti zaglupljivanja. Hvala dragom Bogu da vrijeme još uvijek teče.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *