Franklin Graham upozorava Holokaust bi se mogao ponoviti masivnim ulaskom Muslimana koji mrze židove i kršćane u US I Europu

Velečasni Franklin Graham upozorava kako bi se mogao dogoditi još jedan Holokaust, upozoravajući na masovni ulazak Muslimanskih migranata u Europu i US, koji kako je rekao”nose mržnju prema židovima i kršćanima sa sobom”.

“Antisemitizam je na najvišem stupnju od 1930 god., ovo je otrov, Muslimani na TV-u u Europi viču “Hitler je trebao dovršiti posao!”, zar ništa nismo naučili iz povijesti? zapitao je.

Na javnoj TV postaji s vremena na vrijeme dogodi se Antisemitska izjava, kao što je na primjer grupa Turskih tinejdžera migranata izjavila da je Hitler trebao pobiti sve židove.

Još jedan put u Europi od II svjetskog rata događa se da židovi, ali ovaj puta i kršćani imaju strah nositi obilježja svoje vjere.

http://www.christianpost.com/news/franklin-graham-warns-holocaust-might-be-repeated-with-influx-of-muslims-in-us-and-europe-who-hate-christians-and-jews-137718/

Znamo da su pravovjerni Kršćani i Židovi dva stupa koja će se oduprijeti kratkoj vladavini lažnog proroka i Antikrista. Zbog toga će morati trpjeti.

 

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *