Gadosti bez presedana šire se nakon amazonske sinode

Razarajući učinci amazonske sinode po katolički moral šire se na sve strane. Sumporni smrad sada opoganjuje mjesta gdje je nekad davno vladala pobožna molitva.

Bergoglijanci, slijepi na prijevaru začetu u dubinama pakla postaju lutke kojima se sotona poigrava kako bi proždro još više duša:

  • U daljnjem nastojanju da promiče poganstvo, Bergoglio tijekom audijencije 6. studenog izjavljuje kako je Sveti Pavao bio „graditelj mostova“ s poganskim vjerama (podsjetimo slobodni zidari za sebe kažu da su „graditeljima mostova, a ne zidova“).
  • Nakon što je objavio da je Bergoglio zanijekao Kristovo Božanstvo, omiljeni novinar lažnoga proroka, mason Eugenio Scalfari, sada je objavio kako mu je Bergoglio tvrdio da je nakon smrti Krist uskrsnuo u duhu iako Evanđelje kaže „Opipajte me i vidite jer duh tijela ni kostiju nema kao što vidite da ja imam.“ (Luka 24, 39)
  • I dok se Krist kao Bog poništava, uzdižu se raznorazna poganska božanstva koje je kršćanstvo stoljećima potiskivalo. Na ulazu u rimski Koloseum podignut je veliki kip Moloha, demona kojem su pogani stoljećima žrtvovali svoju djecu bacajući ih u peć koja se nalazila u njegovim grudima.
  • Austrijski svećenik, Michael Kopp, „vjenčao“ je u župnoj crkvi Svete Margaretene u Wolfsbergu lezbijski par.
  • U Engleskoj sve više katoličkih župa prikazuje takozvanu „LGBT misu“. Župa Salford na sjeverozapadu Engleske je samo jedan od posljednjih slučajeva i to uz podršku lokalnih biskupa. Među zaslužnim za ovu gadost je i organizacija LGBT+ Catholics Westminster, s kojom se u ožujku ove godine slikao sam Bergoglio lažni prorok.
  • U Alori, u Španjolskoj takozvana protestantsko – „katolička“ koncelebracija.

Pred našim očima otvara se tako novo poglavlje posljednjih vremena u kojem Njegova Crkva hrabro kroči prema svojoj Kalvariji.

Apostazija, hereze, poganstvo, bogohule, profaniranje svetinja, idolopoklonstvo, sodomija… teški grijesi koji vape u Nebo.

Masoni slave rađanje sinkretističke nove svjetske religije.

Crkveni mediji u Hrvatskoj stidljivo i u razvodnjenoj formi prenose neke od ovih „novih paradigmi“ kao da se radi o nekom novom „vjetru“ koji puše iz Rima i nanosi dašak ekumenizma, ekologije i priča o siromašnima iz Latinske Amerike. Kao da se radi o nekom, eto malo drukčijem nastavku „Koncila“.

Svećenici šute i ne pozivaju na pokoru i davanje zadovoljštine kako bi se otklonila strašna Božja kazna.

One Comment

  1. ivana

    Potpuno ista situacija kao za vrijeme Isusovog javnog života na zemlji.Tko je hrlio Isusu?Bolesni,grešni.Ponavlja se repriza pred njegov drugi dolazak.Raspeće isusa krista kroz njegovu crkvu.Drugi filozofiraju i misle da će se to ostvariti za 100 godina.Biblija nas upozorava da gledamo znakove vremena.Masovni otpad od vjere,apstazija,ljubav će kod mnogih ohladnjeti,vrijeme će se izokrenuti.A najnovija pojava poganština u bazilici sv.Petra.Jedino nam oružje post,molitva misa.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *