Glavna poruka skupa u Rimu: Crkva je izgubila moralni kredibilitet, nema pravo poučavati

Evo ga, danas je postalo jasno što je bio glavni cilj „sinode o zlostavljanju“. Kao što je cilj „sinode o obitelji“ bio legalizacija svetogrđa, cilj ovog skupa u Rimu je javno izjaviti da je uništen moralni autoritet Crkve kao institucije. 

 

Uobičajeni obrazac komunikacijske sprege Bergoglio – stanoviti visoko rangirani prelat – vodeći svjetski mediji, urodio je najnovijim člankom kojeg prenosi BBC i čija je poruka otprilike: Katolička crkva je užas i sramota, svećenici nemaju nikakvo pravo bilo kome govoriti kako trebaju živjeti i što trebaju činiti.

 

Povezano sa skupom o zlostavljanju i izjavama lažnoga proroka BBC prenosi i izjavu nadbiskupa iz Brisbanea Marka Coleridgea, koji zaključuje: „Moramo prihvatiti da su naša moralna vlast i općenito naš kredibilitet strahovito oštećeni, da su se razbili u komadiće.

 

 

Cilj je naravno do kraja začepiti usta pravovjernim svećenicima dok SAD i EU uvode zakone koji legaliziraju sodomiju, eutanaziju, abortus, pa čak i ubijanje netom rođene djece.

Ironija je ta da je upravo lažni prorok danas povukao paralelu između današnjeg svećeničkog zlostavljanja djece i poganskog žrtvovanja djece Baalu. Kao da mi ne znamo da se upravo takve stvari rade na crnim misama koje se održavaju u katoličkim crkvama u današnje doba. Kao da ne znamo mračnu stranu crkvene masonerije, koja se odavno infiltrirala. Koja je u katakombama za vrijeme Drugog vatikanskog sabora kovala novu komunističku crkvu. Koja je širila kugu sodomije po sjemeništima i čije plodove danas gledamo u tzv. krizi svećeničkog zlostavljanja.

 

Kako se zatvaraju posvećena usta? Tako što lažni prorok širenje Evanđelja i Božje riječi naziva prozelitizmom. Ovo je još jedan od omiljenih izraza u Bergoglijevom protu-Crkvenom leksikonu. Ne zaboravimo Bergoglijevo stalno korištenje pojma klerikalizam kojeg krivi za krizu zlostavljanja i koristi kao toljagu kojom tuče po Crkvi.

Proguglajte malo, pa ćete vidjeti da se radi o pojmu koji govori o prevelikom utjecaju Katoličke crkve na sve od politike, države, kulture i života ljudi. Pojam klerikalizam najviše su koristili neprijatelji Katoličke crkve koji su se zalagali da se ona zatvori u samostanske zidine i da po mogućnosti prestane postojati, odnosno isti oni koje Crkva optužuje za danas toliko prisutni radikalni sekularizam. Slična Bergoglijeva toljaga je konstrukcija neo-pelagijanizma kojom udara tradicionalne katolike.

Sve su to toljage kojim se razbijaju crkveni vitraji, ruše oltari i lome raspela. Cilj je srušiti staru Crkvu, dotući je do kraja, da se stvori prostor za uzdizanje grozote pustoši, nove svjetske religije. Ona se otkriva pred našim očima sa svim ovim događajima.

I dok gledamo kako kidaju i trgaju Mistično Tijelo Kristovo, moramo se boriti da se ne zatvore posvećena usta. Ne, istinska Crkva Kristova nikada nije izgubila moralni autoritet. Izgubili su ga oni koji su pristali uz crkvenu masoneriju i kao Jude okrenuli leđa Kristu. Ti danas proglašavaju novi lažni nauk. Oni koji su ostali uz Krista su jedina i prava Crkva. Njih paklena vrata nikada nadvladati neće. Oni će voditi vjerni ostatak u iščekivanju Kristovog drugog dolaska. Njih danas trebamo da progovore.

 

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *