Heretik Bergoglio ponovno hvali još jednu pro LGBT skupinu ovaj puta iz Australije

PERTH, Australija ( LifeSiteNews ) — Lažni prorok Bergoglio napisao je još jedno pismo potpore pro-LGBT skupini, ovaj puta sa sjedištem u Australiji. Ova LGBT Grupa nastoji biti mjesto gdje “vjernici LGBTQA+ mogu biti ono što istinski jesu i živjeti svoju vjeru s punim procvatom svoje ljudskosti.”
Očekivano ova LGBTQA+ Grupa uopće ne spominje promicanje ili pridržavanje katoličkog učenja o moralu ili čednosti, nego potiče članove da “prihvate istinu o sebi i slave Božju ljubav – nastojimo ukazati na punu uključenost na koju nas Bog poziva.”
 

Lažni prorok Bergoglio oduševljeno je izrazio svoju podršku ovoj LGBTQA+ Grupi na njenu 50. obljetnicu utemeljenja, te poslao “rukom pisanu poruku”. 

U odgovoru na pismo Lažnog proroka Bergoglia papinu notu, Grupa je zahvalila na  “njegovoj toploj i ohrabrujućoj poruci i potpori koju im pruža,  kako bi nastavili svoju misiju pružanja službe dobrodošlice LGBTQA+ katolicima, potvrđujući njihovo dostojanstvo i katoličku vjeru. ”

Otac Claude Mostowik, bivši nacionalni koordinator ove LGBTQA+ Grupe, pohvalio je Franjinu poruku budući da ona “potvrđuje važnost našeg rada u stvaranju sigurnog i uključivog prostora za LGBTQA+ pojedince unutar katoličke zajednice”. 

“Ova prekretnica nas nadahnjuje da nastavimo s našim zagovaranjem, poticanjem razumijevanja i promicanjem dijaloga između LGBTQA+ osoba vjere i Crkve”, rekao je Mostowik. 

U međuvremenu Angela Han, koja koordinira ovom Perth Acceptance LGBT+ Grupom, rekla je da Berrgoglieva poruka “odražava poruku dobrodošlice, inkluzivnosti, suosjećanja i prihvaćanja, potvrđujući važnu ulogu koju je Acceptance odigrao u potpori LGBTQ+ osobama vjere tijekom proteklih pet desetljeća.”

Acceptance se može pohvaliti da je jedna od najstarijih pro-LGBTQA katoličkih grupa koje postoje i dokumentira svoju povijest ističući da grupa ima dosljednu praksu nuđenja tjednih LGBT misa od 1972. 

U svojim ranim danima 1970-ih, svećenici koji su služili mise za grupu “propovijedali su evanđeosku poruku koja je pozdravljala homoseksualce i lezbijke kao voljene ljude od Boga”, priča grupa. Od 1990. grupa je mogla koristiti katoličke crkve za održavanje svojih misa, zahvaljujući lokalnom isusovačkom župniku.

Grupa primjećuje kako “nije iznenađujuće da mnogi LGBTIQA+ katolici koji slijede crkveno učenje općenito, smatraju da je crkveno učenje o seksu i seksualnosti zastarjelo i beskorisno, čak i štetno za njihov život i ljubav.”

Umjesto toga, grupa je promicala praksu LGBT načina života i sudjelovanje u punom životu u Katoličkoj crkvi kao stvar “primata savjesti” svakog pojedinca. 

Najvažnija rečenica kojom opravdavaju svoj rad članovi ove LGBTQA + Grupe je  ‘Tko smo mi da sudimo?’- famozna rečenica heretika i Lažnog proroka Bergoglia!!!

Iako Katekizam Katoličke Vjere i dokument Kongregacije za Nauk Vjere iz 1986 godine jasno ističe homoseksualni grijeh kao takav kao i to „da odstupanje od crkvenog nauka, ili šutnja o njemu, u nastojanju da se pruži pastoralna skrb, nije niti briga niti pastoral. Samo ono što je istinito može u konačnici biti pastoralno. Zanemarivanje položaja Crkve sprječava homoseksualne muškarce i žene da dobiju skrb koju trebaju i zaslužuju.”

Evo dragi vjernici nalazimo se na prekretnici dvaju struja, ili ćemo prihvatiti Isusove Riječi ili herezu Lažnog proroka Bergoglia….

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *