Homoseksualizam i Katolička Crkva

Politički bloger Andreas Unterberger je kritizirao kardinala Schonborna nakon kontraverznog AIDS događaja u katedrali Svetog Stjepana u Beču – kardinal nije imao memorijalna okupljanja za žrtve raka ili bolesti krvožilnog sustava.

Beč (kath.net) „Etično gledano, on to nije trebao učiniti, jer nije organizirao memorijalna okupljanja za žrtve raka ili bolesti krvožilnog sustava.“ Istupio je sa jasnom kritikom događaja u katedrali 01. 12. Unterberger, dobro poznati Austrijski politički bloger. Događaj se zbio u suradnji sa Gary Keszlerom, organizatorom kontraverznog Life-Balls. Na ekumenskom događaju, transvestit Thomas Newirth, koji sebe naziva Conchita Wurst je izmolio zagovornu molitvu.  Shonbornov postupak je postao jasna pro-homoseksualna poruka, jer „AIDS je jako blizu, ako ne i ekskluzivno, povezan sa seksualnošću ove grupe.“

http://eponymousflower.blogspot.hr/2017/12/schonborn-event-transformed-into-clear.html

Gerry Keszler  i Schonborn  se često nalaze zajedno na privatnim večerama. Keszler je organizator „Life Balls“, koji je jedan od najvećih homo događaja u Europi.

Schonborn je primio Keszlera na ulazu u katedralu. U uvodnom govoru, opet je pozdravio Keszlera i sve „ koji su odgovorni da se Life Balls događa.“ U molitvi za ljude koji su umrli od AIDS-a, Schonborn je ustvrdio da će „svima“ jednoga dana biti omogućeno „da nađu svoj dom“ u Bogu. Mrtvi, rekao je „nisu izgubljeni zauvijek.“

https://gloria.tv/article/Dr71Qapxdp4q2KTxMTQGoyJRD

Komentar HKZ: Ovo je značajno utoliko što je Schonborn bio u Vatikanu ovlašteni tumač papa Franjine AL, nakon izlaska pobudnice u javnost. Iz svega što se događa je vidljivo da su iregularne veze koje ne mogu više biti smatrane smrtnim grijehom i stoga im treba biti dan pristup Sakramentima ( u određenim okolnostima, nakon procesa razlučivanja), po papi Franji i službenom tumaču njegove AL kardinalu Schonbornu, upravo i homoseksualne veze.

Kada smo prije par godina u Knjizi Istine bili upozoreni na ove stvari i još gore koje dolaze, između ostaloga i homoseksualna vjenčanja u Franjinoj crkvi milosrđa, bilo je teško povjerovati, a sada to postaje stvarnost. Mnogi koji su odbacili Knjigu Istine, jer su bili zbunjeni napadima na nju, posebno od ljudi koje su držali “svetima”, počinju je sada opet čitati.

Na primjer Schonborn dobro kotira u Međugorju, a kad fratru kažeš da je Schonborn vjerovatno mason, onda sam postaneš neprijatelj. Jako je teško ljudima danas vidjeti istinu, a opet tako lagano.

Ne dajte se zbuniti – čitajte Knjigu Istine.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *