Homoseksualne orgije u hotelu Vaticana

Izvješće koje je izašlo ranije ovog tjedna pokazalo je da se u stanu jednog vatikanskog službenika dogodilo nešto sodomsko: Il Fatto Quotidiano piše da je žandarmerija Svete Stolice prekinula homoseksualnu zabavu s narkoticima u stanu Palazzo del Sant’Uffizio u Rimu, gdje se nalazi i Kongregacija za nauk vjere. Stan pripada monsinjoru, koji je uhvaćen u djelu. Prema Il Fatto Quotidiano, on je tajnik kardinala koji je na čelu dikasterija Rimske kurije i koji je predložio monsinjoru da postane biskup.

Monsinjor je bio odveden u rimsku kliniku Pija XI. na detoksikaciju. Sada je u samostanu u Italiji. Njegov stan nije bio namijenjen jednostavnim monsinjorima. Također je vozio ekskluzivni auto s vatikanskim registarskim pločama, koje su rezervirane za više vatikanske dostojanstvenike.

Il Fatto Quotidiano piše da je kardinal, za kojeg je monsinjor radio, stariji od 75 godina. To vrijedi samo za dva kardinala u Rimskoj kuriji, kardinala Angela Amata (79) iz Kongregacije za kauze sveca i kardinala Francesca Cocopalmerija (79) koji podržava homoseksualce iz Papinskog vijeća za zakonodavne tekstove. Kao što je napomenula Hilary White, kardinal Amato je poznat po svojoj osudi istospolnog “braka” i pobačaja, idući tako daleko da homoseksualni “brak” naziva zlom. “Sada”, napisala je Hilary, “vidjet ćemo po čemu je kardinal Coccopalmerio poznat …”

Nedavno je postao jedan od najistaknutijih Franjinih apologeta vezano za poglavlje VIII. Amoris Laetitia.

Ali mislim da se njegova “strana” u sve većem crkvenom ratu može slabije otkriti prema onome što govori, u odnosu na ono što radi i tko su mu prijatelji. Osobito, ovaj prijatelj. Mauro Inzoli je poznat po tome što se žalio dvojici prijatelja iz Kurije, monsinjoru Pio Viti Pintou i kardinalu Coccopalmeriju na suspenziju a divinis, koju mu je nametnuo Benedikt.

Inzoli je nedavno osuđen zbog zlostavljanja djeteta, djela koja je povremeno uživao činiti u ispovjedaonicama, na četiri godine i devet mjeseci zatvora. No bio je na slobodi već duže vrijeme. Franjo je prekinuo suspenziju koju mu je nametnuo Benedikt, na savjet dvojice svojih bliskih suradnika, Pinta i Coccopalmerija. Suspenzija je ukinuta i Inzoliju je bilo dopušteno slaviti privatne Mise, naređeno mu je da se odmakne od djece i dobio je pet godina “savjetovanja”. Ovakav lagodni pristup malo im se obio o glavu, jer je izazvao velike prosvjede od strane recimo normalnih ljudi u Italiji kojima je bilo prilično dosta Don Mercedesa. Usput rečeno Inzoli napokon više nije svećenik.

Dva dana kasnije, razmišljanje Hilary je u potpunosti potvrđeno:  Objavljeno u Meksiku, 29. lipnja (Sin Embargo / RT) .- Talijanska policija upala je u stan bivšeg tajnika kardinala Francesca Coccopalmeria, smještenog u palači bivšeg svetog ureda u Vatikanu, gdje se održavala homoseksualna orgija s narkoticima, izvješćuju talijanski mediji.

Nakon pronalaženja ovog prelata, policija ga je uhitila i poslala ga u kliniku Píja XI. na detoksikaciju. Trenutno se nalazi na odmoru u samostanu u Italiji.

Intervencija snaga sigurnosti stigla je zbog pritužbi na stalni dolazak gostiju u stan. Isto tako, pojavile su se sumnje u vezi luksuznog automobila s registarskim pločama Svete Stolice koji je pripadao spomenutom prelatu.

 Kardinal Coccopalmerio predsjednik je Papinskog vijeća za zakonodavne tekstove.

O Coccopalmeriju smo prethodno pisali. Ako ga se ne sjećate, on je onaj koji je izabran da napiše knjigu o Amoris Laetitia, koju je izdala Libreria Editrice Vaticana i koju je promovirao sam Vatikan, i koji je ovo rekao:

“Razvedeni i ponovno vjenčani, de facto parovi, oni koji žive zajedno, zasigurno nisu modeli zajednica koje su usklađene s katoličkom doktrinom, ali Crkva ne može okrenuti glavu. Stoga, sakramente pomirenja i Pričesti treba dati čak i onim tzv. ranjenim obiteljima i mnogim drugima koji, unatoč tome što žive u situacijama koje nisu u skladu s tradicionalnim bračnim kanonima, izražavaju iskrenu želju da pristupe sakramentima nakon odgovarajućeg razdoblja razlučivanja.” Lijep čovjek. A ovo je moja omiljena njegova fotografija:

 

Da. Nema tu ništa. Štogod.

https://onepeterfive.com/a-busy-week-in-review-vatican-edition/

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *