Hrvatska koljena se savijaju pred Baalom

Prvi dio: oni koji prihvaćaju novu religiju lažnoga proroka i demona Izebele

(Sveti Ilija ubija Baalove proroke (preuzeto sa st-takla.org))

Uvod

Završetkom amazonske sinode ušli smo u novu fazu posljednjih vremena. Nakon ove sinode i ulaska demona u sveti Hram Božji ništa više ne će ostati isto unutar Katoličke crkve.

Ovo poganstvo prorečeno je u Knjizi Istine, a naš portal nedavno je podsjetio čitatelje na konkretne Božje poruke u kojima je prorečen ulazak poganstvo u Božji Hram.

O tome da smo ušli u novo razdoblje svjedoči i nedavna vijest kako je sestra Agnes Sasagawa, redovnica kojoj se Gospa iz Akite u Japanu ukazivala prije 46 godina, nakon mnogih desetljeća ponovno primila poruku od anđela koji je sve pozvao da se pospu pepelom i mole pokorničku krunicu svaki dan.

Tko će se danas zaista posuti pepelom, tko će obući kostrijet? Današnjem, modernom katoliku sve to zvuči tako staromodno i nepristupačno. Većina niti ne zna što znači kostrijet… Nije im jasno zašto bi Bog od nas danas tražio takvo što jer ne vide ili ne žele vidjeti kakva se strahota upravo odigrala u Rimu. Hrvatski svećenici o tome šute i ne organiziraju pokorničke molitve, pokorničke procesije i druge pokorničke pobožnosti niti uopće pozivaju puk na pokoru. Mi smo Niniva koja se nije obratila i okrenula pokori.

U tom sljepilu mnogi će u Hrvatskoj nesvjesno uplivati u đavolju klopku nove svjetske religije koja izrasta iz dijela Katoličke crkve kojeg predvode Bergoglijanci i saviti koljeno pred današnjim Baalom, kao što su to mnogi učinili pred Pachamamom na sinodi. Netko će to učiniti danas, netko za godinu-dvije, a netko nakon toga.

Prvi cilj ovoga članka u tri nastavka je podsjetiti Vojsku Ostatka i druge vjernike koji su spremni pod svaku cijenu ostati u Katoličkoj crkvi kako su se biblijski sveci i proroci obračunavali s poganstvom. Drugi je sagledati opasnosti koje prijete u Hrvatskoj od različitih grupa u i oko Katoličke crkve, koje su zaražene virusom nove svjetske religije.

Baal, Izebela, amazonska sinoda i stvaranje novog svjetskog poretka

Kada se grozota Pachamame otkrila u Vatikanskim vrtovima, u Bazilici svetoga Petra i u dvorani amazonske sinode neki u tome nisu vidjeli ništa strašno pripisujući to specifičnom kulturnom ozračju amazonskih indijanaca, koji su, valjda eto, neka posebna vrsta katolika. Međutim, Pachamama (kako je sam lažni prorok Bergoglio nazvao kipove idola) je tzv. božica plodnosti, majka zemlja, kojoj su još u doba drevnih Inka prinošene mnoge ljudske žrtve, najčešće male djece.

Dakle, nema ništa nevino u vatikanskom idolopoklonstvu Pachamami. Štoviše potvrda da se radi o demonu koji je proždirao ljudsku djecu govori o tome koliko je sotona uključen u ove čine. Naime, tijekom cijele ljudske povijesti, sotona, koji neizmjerno mrzi ljudski rod, a osobito nevinu malu djecu, u svakoj se kulturi kojom bi zavladao očitovao na način da je zahtijevao od svojih ljudskih podanika da mu prinose žrtve male djece, pokazujući tako svoju pobjedu nad ljudskim rodom.

Tako je bilo kroz cijelu ljudsku povijest. Poput Inka i drugi američki pogani su demonima prinosili ljudske žrtve. Dobro je dokumentirano da su to činile kulture Olmeka, Maya, Teotihuaca, Tolteka i Azteka.  Azteci su vjerovali da ako ne prinesu žrtve djece i novorođenčadi njihovom bogu Tlaloku ne će biti kiše i uroda.

No nisu samo poganski narodi Amerike tako činili. Isto je bilo i među poganima Europe. Djecu su žrtvovale razne kulture od Minojaca na Kreti, prvoga europskog carstva, do keltskih Druida. Sjetimo se samo svetoga Bonifacija koji je biskupskim štapom zaustavio poganskog germanskog svećenika koji je namjeravao maljem usmrtiti dijete pod tzv. hrastom groma. Germani su, naime, pod takvim hrastovima žrtvovali djecu svome bogu Thoru (istom Thoru kojeg danas Hollywood kao super junaka slavi serijom filmova). Na sličan način sv. Patrik je zaustavio žrtvovanje djece koje je bilo rašireno među poganima Irske, pokrštavajući ih.

No, možda najpoznatije je žrtvovanje djece među mediteranskim i bliskoistočnim narodima koje spominje Biblija. Sjetimo se demona Moloha, čiji je kip prije nekoliko tjedana podignut pred Koloseumom u Rimu, u čijim njedrima je gorila vatra u koju su pogani bacali svoju djecu. Moloh odnosno Baal je demon koji je zahtijevao žrtvovanje djece od Feničana, odnosno Kananaca, Aramejaca i Kartažana.  

Pogani žrtvuju djecu Baalu

Demonu Baalu podlegli su i Izraelci. Kako nas uči Biblija, njihov kralj Ahab oženio se Izebelom, kananskom princezom koja je kult Baala proširila po cijelome Izraelu i poubijala sve Božje proroke osim proroka Ilije.

Dakle, na amazonskoj sinodi se radilo o sotonskom demonu koji je ustoličen u sred Rima i koji zahtjeva ljudske žrtve, osobito male djece. Pachamama je isto što i Baal – božanstvo (demon) plodnosti koje traži ubijanje djece. Uz oko 50 milijuna abortusa u svijetu godišnje, danas se djeca žrtvuju više nego u prethodnim povijesnim epohama. Kroz organizirani, institucionalizirani globalni holokaust abortusa danas Baal prima više žrtava nego ikada prije. Ovo se sve provodi pod pokroviteljstvom Ujedinjenih Naroda – a Jorge Bergoglio je prije dva mjeseca vraćajući se avionom iz Madagaskara izjavio kako katolici moraju slušati UN. Dan nakon završetka amazonske sinode, 28. listopada, Papinska akademija znanosti potpisala je deklaraciju kojom Vatikan prihvaća provođenje UN-ovih ciljeva održivog razvoja koji otvoreno zagovaraju abortus i kontrolu stanovništva. Ovim Pachamamin Vatikan daje punu potporu stvaranju antikristovog novog svjetskog poretka, u zadnjoj fazi pripreme za njegov dolazak.

Odgovor Svetoga Ilije

No, što čini pravi kršćanin i katolik suočen sa ovakvom strahotom u srcu Katoličke crkve? Odgovor uvijek daje Biblija. A koji odgovor u Bibliji nalazimo na izraelsko štovanje Baala? Jedan od najvećih Božjih proroka – Sveti Ilija dao je beskompromisni i bespoštedni odgovor iskorjenjivanja i zatiranja svake vrste idolopoklonstva među Božjim narodom. Evo što je Ilija učinio s nekoliko stotina Baalovih proroka:

Usliši me, Jahve; usliši me, da bi sav ovaj narod znao da si ti, Jahve, Bog i da ćeš ti obratiti njihova srca. I oganj Jahvin pade i proguta paljenicu i drva, kamenje i prašinu, čak i vodu u jarku isuši. Sav narod se uplaši, ljudi padoše ničice i rekoše: “Jahve je Bog! Jahve je Bog! Ilija im reče: “Pohvatajte proroke Baalove da nijedan od njih ne utekne!” I oni ih pohvataše. Ilija ih odvede do potoka Kišona i ondje ih pobi. (1. Kraljevima 18, 37-40)

To je dakle biblijski odgovor na lažne proroke, proroke Baala.

Ne bismo li onda mi danas trebali osuditi svako idolopoklonstvo unutar Katoličke crkve? Vide li ovo hrvatski svećenici?

Razumiju li sada da je u Rimu uz pomoć Izebele ustoličen demon? Je li odgovor šutnja i bježanje od problema ili nešto iole slično odgovoru Svetoga Ilije?

Upravo je Gospodin putem Knjige Istine najavio da će duh Ilije natopiti Božje svjedoke u ovim posljednjim vremenima kako bi dali zavjet Bogu, Istini i Životu (poruka od 29. siječnja 2015.).

To je bilo sa lažnim prorocima, prorocima Baala.

No, što je bilo sa izraelskim narodom, koji je pod vodstvom zloga kralja potpao pod herezu, pod lažnu crkvu, u štovanje Baala? Ovako govori Jahve Iliji:

Jahve mu reče: “Idi, vrati se istim putem u damaščansku pustinju. Kad dođeš, pomaži ondje Hazaela za kralja aramskog. Pomaži Jehuu, sina Nimsijeva, za kralja izraelskoga i pomaži Elizeja, sina Šafatova, iz Abel Mehole, za proroka namjesto sebe. Koji utekne od mača Hazaelova, njega će pogubiti Jehu; a tko utekne od Jehuova mača, njega će pogubiti Elizej. Ali ću ostaviti u Izraelu sedam tisuća, sve koljena koja se nisu savila pred Baalom i sva usta koja ga nisu cjelivala. (1. Kraljevima 19, 16-18)

Dakle Bog je kaznio gotovo sav izraelski narod izuzev sedam tisuća Izraelaca koji se nisu poklonili Baalu. Zato mi danas pitamo – koje se hrvatsko koljeno savija pred Baalom i koji hrvatski ostatak se ne će pokloniti Baalu, koji danas gordo uzdiže svoju zvjersku glavu.

Tko će biti među vjernih sedam tisuća u Hrvatskoj?

Biskupi Vigano, Schneider i drugi vjerni kardinali i biskupi napokon su uvidjeli i sada otvoreno govore o tome kako u Rimu nastaje nova religija koja nema nikakve veze s Katoličkom crkvom.

Na ovu novu religiju upozorila je Knjiga Istine i prorekla mnoge stvari koje danas zaprepaštavaju prave katolike.

U slijedećim nastavcima razmatrat ćemo kako ova strašna zaraza utječe na hrvatske katolike i što Vojska Ostatka treba činiti u ovoj novoj epohi posljednjih vremena.

One Comment

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *