Hrvatska postaje epicentar jedne svjetske religije?

Kardinal Bozanić i muftija zagrebački Hasanović prilikom susreta u ožujku 2019.

Nakon što su 4. veljače ove godine lažni prorok i veliki imam Al-Azhara potpisali deklaraciju o ljudskom bratstvu i tako udarili temelje univerzalnoj svjetskoj religiji, zagrebački muftija Hasanović, koji je sudjelovao na tom događaju, samo dva tjedna kasnije posjetio je kardinala Bozanića i darovao mu tekst ove deklaracije (slika gore).

Muftija je iskoristio priliku da pomno obavijesti kardinala Bozanića o događanjima vezano za ovaj antikristovski pokret i da razmotre daljnje inicijative na tom planu u Hrvatskoj.

Inače, zagrebački muftija veliki je promotor ove inicijative u Hrvatskoj.

U Islamskom centru u Zagrebu 28. listopada ove godine održan je okrugli stol pod nazivom „Od susreta sv. Franje i Sultana (1219.) do ‘Deklaracije o ljudskom bratstvu’“. Sutra dan, u crkvi sv. Franje i franjevačkom samostanu na zagrebačkom Kaptolu održana je „međureligijska“ molitva za mir koju je predvodio biskup Mijo Gorski.

„Međureligijska“ molitva u crkvi sv. Franje na Kaptolu u listopadu 2019.

Nekoliko dana nakon toga, muftija je u prostorijama Mešihata Islamske zajednice u Hrvatskoj ugostio novog apostolskog nuncija u RH nadbiskupa Giorgija Lingue.

Muftija je tom prilikom obavijestio nuncija da će se za predsjedavanja Hrvatske Europskom unijom u Zagrebu održati konferencija koja za cilj ima okupiti sve relevantne predstavnike vjerskih zajednica kako bi se prisjetili potpisivanja Povelje o ljudskom bratstvu koju su Bergoglio i veliki imam džamije Al-Azhar Ahmad Al-Tayyib ove godine potpisali u Abu Dhabiju.

Muftija Hasanović i nuncij Lingua u studenom 2019

 Ovaj je muftija 2014. godine tražio smjenu biskupa Košića s mjesta predsjednika Vijeća HBK za ekumenizam i dijalog, jer je Košić tada u zračnoj luci dočekao Darija Kordića, propovijedajući pri tom nauk „pape Franje“. HBK je tada stala iza Košića, međutim, tri godine kasnije Košić je smijenjen s te pozicije nakon sedamnaest godina vođenja ovoga tijela. Na čelo Vijeća za ekumenizam i dijalog postavljen je tada biskup Škvorčević.

Vijeće HBK za ekumenizam i dijalog hrvatski je pandan Papinskog vijeća za međureligijski dijalog, koje se u međuvremenu transformiralo u isturenu frontu uvođenja jedne svjetske religije u svijetu. Oni i Bergoglio vide Crkvu u Hrvatskoj kao plodno tlo za sinkretizam sa susjednim muslimanima, kao i s pravoslavnim Srbima.

Od toga dolaze ove inicijative s muftijom, guranje u krilo Srpskoj pravoslavnoj crkvi po pitanju nadbiskupa Stepinca, Škvorčevićeva međureligijska molitva sa muslimanima, židovima i pravoslavnim u Jasenovcu u svibnju ove godine.

Od toga dolazi i velika proslava 25-te obljetnice uspostave diplomatskih odnosa između Svete Stolice i Države Izrael na Hrvatskom katoličkom sveučilištu 11. studenog ove godine na kojoj su se postrojili Bozanić, krema hrvatske politike i diplomatski kor.

„Glas Koncila“ nazvao je to „Vrhuncem procesa približavanja Katoličke crkve i židovskoga naroda“.

Sutradan ova obljetnica proslavljena je koncertom u Lisinskom, uz govor izraelskog veleposlanika koji je pozdravio kardinala Bozanića, nuncija Lingu i biskupa Škvorćevića. Isti dan Bozanić se našao sa mitropolitom Porfirijem. Tri dana nakon toga, biskup Škvorćević ugostio je u Požegi nuncija Linua, izraelskog veleposlanika i pakračko-slavonskog episkopa Jovana Ćulibrka, te su pred lokalnim pučanstvom i za tu priliku dovedenom školskom djecom otvorili izložbu „Papa Franjo u Izraelu“.

Vodstvo Crkve u Hrvata očito je stavilo kao prioritet tzv. međureligijski dijalog, koji je postao važniji od borbe protiv holokausta pobačaja, LGBT nacizma, hrvatskih političara koji služe masonima i antikristu, strašne apostazije među katolicima i svih vrsta hereza koje guše naš narod i odvode duše u pakao.

Kad smo kod spasenja duša – koje je osnovna svrha Crkve – ako hrvatski biskupi doista mare za braću muslimane i Židove, je li se itko sjetio pozvati ih na obraćenje u Kristu, Koji je JEDINI Put, Istina i Život? Koji je JEDINO Spasenje.

Ili su možda povjerovali u herezu deklaracije iz Abu Dhabija kako Bog želi mnoštvo religija?

Otkud i kako to? Radi li se možda o diktatu iz okupiranog Vatikana kojeg provodi novi nuncij?

Ne zaboravimo da je Bergoglio krajem kolovoza ove godine osobno pozdravio Škvorčevića kako je to slavodobitno prenio Jutarnji list. No nije li sve počelo prije godinu dana, kada su hrvatski biskupi bili u „Ad limina“ posjeti kod lažnog proroka? Tada su Škvorčević, Košić i Rogić bili u posjeti Papinskom vijeću za međureligijski dijalog u Rimu.

U sredini gornje slike je upravo kardinal Miguel Ángel Ayuso Guixot, koji je u kolovozu predao glavnom tajniku UN-a deklaraciju iz Abu Dhabija kako bi UN nametnuo ovu deklaraciju zemljama širom svijeta i kako bi se podržala inicijativa lažnoga proroka da se 4. veljače proglasi „svjetskim danom ljudskog bratstva“. Na slici kraj biskupa Košića stoji kardinal Coccopalmerio, poznat čitateljima našeg portala, jer je u rujnu ove godine bio optužen za prikrivanje zlostavljanja Bergoglijevih ministranata, a za kojeg su također tvrdili da je u ljeto 2017. bio prisutan na homoseksualnoj narko orgiji na koju je upala policija i uhitila njegovog tajnika monsinjora Luigija Capozzija.

I što sada? Hoće li za dva mjeseca Zagreb postati epicentar jedne svjetske religije?

Najavljuje se da bi se 4. 2. 2020. najveće i najvažnije obilježavanje prve godišnjice potpisivanja ove lažne deklaracije, dogodilo baš u Zagrebu.

Hoće li hrvatski biskupi postati suučesnici u ovoj antikristovskoj raboti?

Hoće li Hrvatska doista tako nisko pasti?

Što onda treba činiti Vojska ostatka i svatko tko se još uvijek smatra pravim katolikom?

Braćo u Kristu, dok prolazimo kroz preostale dane Došašća, razmatrajmo o ovim strašnim događajima koji nam predstoje. Razmatrajmo što Krist želi od nas u ovom trenutku i sukladno naputku Blažene Djevice molimo svakodnevno tri otajstva Svete Krunice za obraćenje hrvatskoga naroda kojeg napadaju sile antikrista!

Također treba moliti za muslimane, da ne prihvaćaju ove laži koje im se serviraju, nego da i oni prihvate istinu kako je dana u Knjizi Istine. Isus Krist želi i njih spasiti i ne želi da se utope u lažnoj svjetskoj religiji.

Hrvatski biskupi, obratite se dok nije kasno!

Ne srljajte „ko guske u maglu“ u jednu svjetsku religiju koju vam sprema Bergoglio! Povedite hrvatski puk na obraćenje!

Odbacite i osudite hereze o prihvatljivosti homoseksualizma, o prihvatljivosti „drugoga braka“, o relativizaciji grijeha, o „mnogim putovima spasenja“ i druge hereze koje se kao zaraza šire!

Odbacite i osudite otpadništvo među klerom i vjernicima i raznorazne nekatoličke prakse i osobito odbacite i osudite idolopoklonstvo poput onog koje se na amazonskoj sinodi proširilo iz Rima, koji je stoljećima bio sjedište katoličanstva!

Ne dovodite u opasnost pakla i ne otimajte Kristu duše.

Vršite dužnost koju vam je povjerio Isus Krist – vodite Njemu hrvatske duše!

5 komentara

 1. Petar

  Je li hrvatski biskupi znaju zbog čega je umro Sveti Nikola Tavelić, prvi od Crkve proglašeni hrvatski Svetac.
  Vjerojatno znaju da je pokušao obratiti muslimane Kristu i zbog toga je bio spaljen na lomači, ali oni u to ne vjeruju.
  Ne vjeruju da je zadnje što je Isus rekao svojim učenicima i nama prije nego što je Uzašao na Nebo: Idite svim narodima i krstite ih u Ime Oca i Sina i DUha Svetoga.
  Djela pokazuju vjeru.
  Njihova djela su drugačija jer je njihova vjera drugačija.
  Hrvatski narod zna da je pravu vjeru imao Sveti Nikola Tavelić.
  Vrijeme je da se Hrvatska Biskupska Konferencija rasformira kao kukavičja izdajnička grupa i da pravovjerni biskupi, ako ih ima počnu otvoreno javno govoriti i takvim djelom pokažu svoju osobnu vjeru.
  Trenutno izgledaju kao putnici na antikristovu vlaku koji vodi u pakao, putnici koji su se već davno iskrcali sa Kristove Lađe.

 2. Ivana

  Neznam zašto čuđenje za biskupe i svećenike.Jasno Isus govori u knjizi Istine da će biti sve isto kao kad bio prvi put na zemlji.Znamo tko išao za križem žene i samo vjerni Ivan.Od cijelog Sinedrija bio samo Josipiz Arimateje ,Nikodem koji ga ponoći došao potajno pitati o stvarima vjere.Mi koji vjerujemo u knjigu Istine to nam veliki dar Božji.Nije naša zasluga.A da nam Isus nije to darovao nebi ni mi znali što se zbiva.Kad bude progon imat ćemo svi priliku pokazati na djelu svoju veliku vjeru.Lako riječima suditi,komentirati.Bolje nam se ponizno moliti za biskupe,svećenike u Hrvatskoj i moliti Gospu i svetog Stepinca da nas zagovara i izmoli hrabre svećenike i biskupe velike vjere i istine.Po zagovoru svih Hrvatskih mučenika i svetaca smilj nam se Gospodine.Djela će sve pokazati.

 3. ivana

  Prosvjetari su pokazali upornost u pregovorima a mi se bavimo komentarima.Jaki na riječima.A zašto se nebi nešto konkretno poduzelo.Npr.da 80 križara idu kardinalu na razgovor.Da iznesu istinu.Prije bi trebalo devetnicu post molitvu za Božji blagoslov pohoda.Treba nešto konkretno učiniti poput mladog Austrijanca svaka mu čast.Neka ga Bog obilno blagoslovi.Koja ideja i koji pothvat.E to je Duh SVETI na djelu.A gdje smo mi Hrvati u tome.

 4. Nikola

  Prvo moramo moliti Boga da nas očisti od naših grijeha, od prolivene nedužne krvi, kako u pobačajima tako i one koja je prolivena u vrijeme NDH, i od svega ostalog našeg zla. Nasuprot laži ekumenizma, naši biskupi bi trebali ići sami u Jasenovac i moliti Boga za oproštenje. Svi naši neprijatelji, i nacikomunisti i masoni i orjunaši i četnici i Stipe Mesić i lgbt nacisti, svi nas oni napadaju iz vana. Ustaštvo je naš karcinom koji nas razara iznutra i radi kojega nas Bog kažnjava. Kažnjava nas tako što nas je predao u ruke svim našim neprijateljima, jer bez kajanja, bez pokore, NEMA oproštenja. Mi moramo sebi priznati istinu.

  • Tomislav Ivančan

   Da li vi to podržavate nasljednike KP i velikosrbe na čelu sa SPC u njihovom lažnom prikazivanju broja žrtava ustaškog režima? Odvojite ustaški režim NDH od ustaša, koji su mahom bili domoljubi koji su se borili za Hrvatsku protiv komunizma, a ne zločinci kako ih i vi prikazujete.
   Karcinom na hrvatskom društvu su upravo potomci komunista/antifašista jer ne osuđuju masovni pokolj Hrvata 1945. Da li se Vi kajete u njihovo ime, ili opravdavate zločin riječima: nije zločin ubiti zločinca?
   Neka Vam Bog rasvjetli pamet !

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *