Hrvatska u finalu

Dočekali smo ovaj veliki dan i znamo da je to čudo Božje u očima našim i u očima svijeta. Znamo da su naši igrači vrhunski i spremni za pobjedu, ipak također kroz razgovor sa ljudima znam da su ovih dana mnogi molili Boga za naše nogometaše, a posebno tijekom utakmica. Ovo što Hrvatska reprezentacija ovih dana pokazuje svijetu je slika vjere. Slika Hrvatske vjere u Božju pomoć i slika blagoslova kojega je Bog davao i daje Hrvatskoj, kao Predziđu Kršćanstva.

Stoga potičemo sve vas da gledate finale sa Krunicom u ruci i pobjeda će biti u rukama Kraljice Hrvata, Majke Božje, koja ako smo joj omilili našom molitvom i životom, neka nagradi Hrvatsku i ovom pobjedom na čuđenje i znak svijetu.

One Comment

  1. ŽANA BAN

    HVALJEN ISUS I MARIJA! A ŠTA DA KAŽEM NA MENE PRE VELIKO I EMOTIVNO. SRETNA SAM ŠTA MOGU PUNIM DUHOM REĆ NA SVIM POLJIMA DA SAM HRVATICA I DA ME RODILA MAJKA HRVATICA. VELIKA PORUKA SVIM ZEMLJAMA SVITA NA VELIKOM SRCU I DOMOLJUBLJU. ŽIVILA MOJA MALA A VELIKA HRVATSKA! ŽIVILA MILA I PRE MILA TI VILO SVIH HRVATA NAŠA KRALJICA NEBA I ZEMLJE GOSPA MARIJA I TROJEDINI BOG OTAC SIN I DUH SVETI I SV. JOSIP

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *