Hrvatski biskupi i otpor promjeni Kristove Riječi

Dobra vijest stigla je od pročelnika Hrvatskog instituta za liturgijski pastoral prof. dr. Ante Crnčevića, koji je za Hrvatski katolički radio izjavio kako u Hrvatskoj ne će biti promjene molitve „Oče naš“. Crnčević je potvrdio kako hrvatski biskupi nisu tražili odobrenje za novi prijevod molitve od Kongregacije za bogoštovlje, te da ih prijedlog Talijanske biskupske konferencije o promjeni teksta molitve ne obvezuje.

Obzirom da je promjenu teksta „Oče naša“ potaknuo sam lažni prorok i obzirom da je Talijanska biskupska konferencija svojim činom promjene „Oče naša“ poslala poruku drugim nacijama što trebaju činiti oni koji služe lažnome proroku, ovaj jasan istup hrvatskih biskupa u korist očuvanja Kistovih Riječi zaista je hvale vrijedan i svakako ga treba podržati. Hvala ti Gospodine!

Nadamo se i molimo da dragi Bog udjeli hrabrosti i vjere našim biskupima kako bi ustrajali u obrani Kristove Riječi i ubuduće jer smo svjesni da je ovo samo početak promjena koje donosi lažni prorok.

Molimo Gospodina da na položajima crkvene moći u Hrvatskoj održi što dulje istinske katolike, te da izdajice Krista, bergolijanci, i lažna crkva ne puste korijenje u našoj zemlji i među našim narodom.

http://www.novilist.hr/Vijesti/Hrvatska/Molitva-Oce-nas-u-Hrvatskoj-se-ipak-nece-mijenjati

https://ika.hkm.hr/novosti/nece-biti-novog-prijevoda-molitve-oce-nas/

https://www.24sata.hr/news/tekst-molitve-oce-nas-na-hrvatskom-nece-se-promijeniti-602477

https://www.tportal.hr/vijesti/clanak/odluka-je-pala-u-hrvatskoj-se-nece-mijenjati-prijevod-molitve-oce-nas-foto-20181129

One Comment

  1. Ninoslav

    Iz Knjige Istine, poruka od 28.01.2015 čini mi se jako aktualnom ;
    … Budite oprezni spram lažnih molitvi koje vam se mogu predstaviti, jer one neće biti nadahnute Duhom Svetim i treba ih izbjeći. Mala riječ, mali izraz, ili jednostavno izostavljanje, tu i tamo , mogu preokrenuti molitvu u laž. Zlo je tihi ubojica duha i nije ga jednostavno otkriti kada se preruši kao da je Istina…

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *