HrvatskiKrsniZavjet.com danas pod konstantnim hakerskim napadom

Danas je stranica HrvatskiKrsniZavjet.com do 15h bila privremeno suspendirana.

Suspendirana je od strane našeg Web providera jer je zbog nje bio ozbiljno otežan pristup stotinama drugih stranica koje se nalaze na serveru.

Dobili smo obavijest: „Vaša web stranica je suspendirana jer je bila pod konstantnim hakerskim napadom, što je dovodilo do usporenog rada servera.“

U telefonskom razgovoru s ljudima koji su zaduženi za hosting doznali smo da je stranica već duže vremena napadana, a danas abnormalno, daleko više nego bilo koja druga stranica na serveru.

Bogu hvala da postoji kompanija koja ima znanje i tehnologiju da stranicu zaštiti do te mjere da možemo dalje funkcionirati u granicama sigurnosti.

Ipak sva naša sigurnost je u Bogu i ova stranica će sigurno funkcionirati, dok On to bude htio. Pomolimo se za naše hakere, bez obzira jesu li individualci ili pripadaju nekoj organizaciji, odnosno službi.

Danas je početak Korizme i to što nas napadaju je za nas dobar znak iako ga nismo tražili, da smo u Istini.

Sve one koji su u ovim danima uistinu ostali vjerni Bogu Ocu i Sinu i Duhu Svetome, sotona, njegovi demoni i njihovi sluge napadaju konstantno na ovaj ili onaj način svaki dan. Posebno će to biti izraženo u Korizmi.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *