Instruktor rodnog identiteta učio 12 godišnjakinju da je ona u stvari dječak

Washington, 23. ožujka 2018. – Državna škola Washingtona zaustavila je seksualni odgoj i obrazovanje nakon što je instruktor rekao 12-godišnjoj djevojci da ako uživa u ribolovu i košarci znači da je transrodna.

Seattle Fox izvještava da Jason Peterson, otac petoro djece u Sequim School Distriktu, kaže kako mu je kći došla kući i plakala nakon nastave u studenom, gdje joj se reklo da sa sportovi koje ona voli za dječake, što znači da je ona dječak iznutra i da je ona gay.

„Ona je bila jako zbunjena. Voljela je igrati košarku, voljela je loviti s tatom, voli skateboarding i voli biti djevojka”.

Također je istaknuo očito dvostruki standard, dok je LGBT obrazovanje obično prodano kao promicanje tolerancije, učitelj je bio “diskriminirajući” protiv “identiteta” njegove kćeri.

“Mislim da bi ljudi trebali biti slobodni biti ono što oni jesu”, rekao je Peterson.

(gender konfuzija)

 

Peterson objašnjava da je odobrio nastavu za svoju kćer, pod pretpostavkom da će se usredotočiti na iste informacije o trudnoći i spolno prenosivim bolestima koje su dvoje starije djece primili posljednjih godina. No iskustvo ga je vodilo da  pobliže pogleda, a ono što je pronašao šokiralo ga je.

“Dvadeset od 32 stranice generira rodni identitet”, kaže on za Family Life and Sexual Health Curriculum, koji je razvio grad Seattle i Odjel za javno zdravstvo. 

Peterson je istaknuo da je “razvijajućim umovima adolescenata vrlo teško shvatiti” tvrdnju da su spol i rod dva različita pojma.

“Dio hendikepa za manje okruge zapravo je da nemamo sredstva za izlazak i razvijanje vlastitog kurikuluma, pa se oslanjamo na druge”, rekao je nadzornik Sequim Gary Neal. “Moramo se vratiti i vidjeti što je predstavljeno i kako je predstavljeno i pobrinuti se da se uklapa u potrebe naše zajednice “.

Neal kaže kako će njegov školski okrug sazvati radnu skupinu kako bi pregledala koji materijal je, a koji nije prikladan za dob. Očekuje da se zadatak dovrši prije kraja sljedeće školske godine.

Ovo nije prvi slučaj u posljednjim mjesecima, javnih škola u ovom području koje guraju rodnu konfuziju na djecu. Seattleove škole Pugent Sounda su napravile “rodne studije” istaknutim dijelom njihovog nastavnog plana, uključujući dječje biografije o transrodnim likovima i “pouke o rasponu rodnih identiteta” počevši od djece u vrtićima.

https://www.lifesitenews.com/news/gender-identity-teacher-tells-traumatized-12-year-old-shes-really-a-boy

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *