Irska je odabrala smrt

Napomena urednika: nije naš uobičajeni protokol ispisati cjelokupni press release, ali rijetko smo vidjeli da je tako stručno pogodio cilj. Zahvaljujemo se Katoličkoj akcijskoj ligi Massachusettsa i njihovom izvršnom direktoru CJ Doyleu za tu razornu analizu Irskog glasovanja o legalizaciji pobačaja.

U petak, 25. svibnja građani Republike Irske, na nacionalnom referendumu, glasovali su s dvije naspram jedne trećine da se ukine osmi amandman Irskog ustava, koji je jamčio pravo na život nerođene djece u toj zemlji. Referendum je uklonio samo ustavnu zaštitu za prenatalni život. Zakonsko odobrenje još uvijek će biti potrebno da se legalizira pobačaj u Irskoj.

Vlada premijera Taoiseach-Leo Varadkara predlaže pobačaj bez ograničenja (pobačaj na zahtjev), za prvih dvanaest tjedana trudnoće, uz uobičajene izuzetke za majke sa zdravstvenim problemima i do dvadeset i četiri tjedna trudnoće. Ako prođe, ovaj zakon bio bi jedan od najliberalnijih zakona za abortuse u Europskoj uniji.

Kao i Taoiseach, vlada i sve četiri glavne političke stranke u Republici Irskoj: Fine Fine, Fianna Fail, Labor i Sinn Fein – podržavaju legalizaciju te se očekuje da će ona proći znatnom većinom.

S odazivom od 64,1% na referendumu, 1.489.981 birača glasovalo je za ukidanje 8 amandmana, dok je 723.632 glasao kako bi zadržali amandman. Odnos je bio 66,4% naprema 33,6%.

Sve četiri pokrajine i 25 od 26 županija glasovali su za ukidanje, Donegal je bio izuzetak. U glavnom gradu zemlje, Dublinu, za ukidanje je glasovalo više od 77% stanovnika.

Katolička akcijska liga okarakterizirala je glasovanje kao “kobni događaj koji je utjecao na civilizacijsku promjenu i dovršio Irski prijelaz na post-kršćansko društvo”. Liga je rekla da će to rezultirati “ubijanjem stotina tisuća nevine, nerođene djece i progon onih koji odbijaju surađivati ​​u ovom monstruoznom zlu.”

Katolički akcijski lider izvršni direktor CJ Doyle napravio je sljedeći komentar: “U Krvavom petku, koji je bio i tragedija i zločin, Irski narod koji predvodi prvi homoseksualni premijer, glasovao je nadmoćnom većinom za odbacivanje Stvoritelja Života i prihvaćanje oca laži. “

“Nakon 16 stoljeća, i više od 60 generacija, katoličke vjere, kršćanske kulture i civiliziranog morala, irski narod odbacio je svoju vjeru, izdao svoju baštinu, prezreo svoje pretke i napustio svoj povijesni identitet, samo da bi uronio u barbarstvo. ”

“Netko je napomenuo ironično, da su 96 godina nakon neovisnosti zemlje Irci još jednom prilagodili svoje vrijednosti bivšim kolonijalnim gospodarima. Uz Zakon o pobačaju iz 1967. godine, Ujedinjeno Kraljevstvo – s izuzetkom šest županija Sjeverne Irske – postalo je jedna od prvih zapadnoeuropskih zemalja koje legaliziraju pobačaj.

“Niti sud niti parlament nisu odgovorni za to. Odluka Irske je bez presedana. Čak ni u nacističkoj Njemačkoj, većina nikada nije glasovala za masovno ubojstvo. Sada će gotovo pola milijuna ljudi imati nevinu krv na svojim rukama. “

“Dok su strani novac, anti-katolički mediji i štetni utjecaj globalističkih elita u EU i UN-u imali značajan utjecaj na ishod, mora se, sasvim pošteno, veći dio krivnje prebaciti na korumpirani, neučinkoviti i nesrazmjerno homoseksualni Irski kler, koji se sam diskreditirao tolerirajući grabežljivce u svojim redovima i koji je ponudio samo mlaki otpor liberalnoj revoluciji koja je sada preuzela Irsku”.

“Ovo glasovanje označava posljednji kraj zapadnog kršćanstva u domovini vjere, Europe. Tijekom 50 godina otrovna mješavina seksualne revolucije i ere II Vatikanskog koncila, sada je uništila civilizaciju koju je trebalo stvarati gotovo dvije tisuće godina “.

“Irski Amerikanci trebaju ponovno promisliti o svojoj tradicionalnoj potpori jedinstvu Irske. Sjeverna Irska je sada jedini dio Britanskih otočja gdje je ljudski život potpuno zaštićen. Pro-life protestante na sjeveru trebalo bi braniti od otpadničkih Katolika Republike. “

https://onepeterfive.com/ireland-chooses-death/

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *