Irski biskupi promoviraju lezbijke i LGBT aktiviste, u videu o Svjetskom susretu obitelji 2018

Dublin, Irska – Video objavljen od Irskih biskupa, kao priprema za nadolazeći Svjetski susret obitelji u Irskoj, sadržava intervju sa LGBT aktivisticom, koja kaže da je “uznemirena” sa Katoličkim naukom o homoseksualnosti.

Ovaj video također sadrži i intervju sa ženom koja navodi, kako njena homoseksualnost nikada nije bila problem njenoj obitelji.

Video dolazi nekoliko mjeseci od objave brošure Katoličkih biskupa, koja se temelji na pobudnici pape Franje Amoris Laetitia, a trebala bi poslužiti pripremi obitelji za Svjetski susret obitelji u Kolovozu 2018 god.. Ova brošura sadrži slike istospolnih parova, kao i pro-homoseksualne tekstove. 

Nakon što je Life Site News objavio sadržaj ove brošure, biskupi su ponovno izdali drugu bez pro-homoseksualnog materijala.

Očekuje se da će papa Franjo prisustvovati ovom događaju u Kolovozu.

Vođe pokreta za obitelj u Irskoj, nisu iznenađeni ovim “Amoris” programom Irskih biskupa, „koji se klanja i namiguje” LGBT agendi.

Prije objave, ovaj video uradak je reklamiran kroz kratke intervjue, koji su uključivali nekoga tko je “gay ili lezbijka”, a sam video se prikazivao za vrijeme programa pod nazivom “Božje Milosrđe – Nitko nije isključen.”

U jednom dijelu videa, žena po imenu Gemma, a koja promovira normalizaciju homoseksualnosti unutar Crkve kaže, da je jedan od njenih sinova priznao da je gay sa 27 godina.

Nakon toga Gemma navodi kako se osjećala povrijeđenom i ljutom, zbog Crkvenog učenja o homoseksualnosti i odlučila je okrenuti svoju ljutnju u nešto “pozitivno.” 

Uključila se u osnivanje grupe roditelja čija su djeca gay i koji i dalje “žive u okvirima Katoličke Crkve.”

Rekla je kako joj je podrška homoseksualnosti njenom sinu, pomogla da postane “još bolji Kršćanin, više uključiv.”

Ovaj video također prikazuje mladu ženu imenom Alison, koja kaže da je gay.

“Činjenica da sam gay, nikada nije predstavljao problem mojoj obitelji”, rekla je Alison.

Ovaj video prikazuje obje žene u pozitivnom svjetlu. 

Video ne sadrži, nikakve napomene Katoličkog nauka o homoseksualnosti.

Također, u ovom videu je Irski biskup David O Connel, zamjenski biskup Nadbiskupije Los Angeles-a.

Citiramo njegove riječi: “I kako papa Franjo ponovno kaže, postoje mnoge stvari koje Crkva može dati svijetu: dogma i učenje i kanonski zakon i osjećaj vizije za život. I sve je to značajno. Ali, da citiram pjesmu – ono što svijet treba sada – je nešto, neka vrsta izlijevanja suosjećanja”.

Pro-homoseksualna agenda, koja će biti dio Svjetskog susreta obitelji, izazvala je, da Katoličke organizacije, poput Lumen Fidei Institute, održe u isto vrijeme dvodnevnu “Konferenciju Katoličkih obitelji” u Dublin-u, 22-23, Kolovoza 2018 god., kako bi spriječile krivi nauk programa “Amoris”, pape Franje.

Ova organizacija Lumen Fidei Institute, osigurati će da se vjerno prenesu autentična magisterijalna učenja Katoličke Crkve o braku i obiteljskom životu, za vrijeme trajanja konferencije.

https://www.lifesitenews.com/news/irish-bishops-feature-lesbian-lgbt-activist-in-world-meeting-of-families-vi

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *