Isusovac Spadaro, Bergoglijev savjetnik i glavna medijska truba Vatikana: Isusa bogohulno nazvao zadrtim i bešćutnim!

E sad je stvarno dosta! Neprijatelji laju na Boga na najgori mogući način otvoreno i besramno. Bože dragi, čuje li netko ove naše vapaje… Dokle ćemo trpjeti grozote koje dolaze iz Vatikana i rugaju se svemu što je katolicima sveto, a sada vrijeđaju javno i otvorena Krista, Boga našega!

Otkako se Jorge Bergoglio uzverao na Petrovu Stolicu isusovac Antonio Spadaro igra ključnu ulogu u Bergoglijevim medijskim istupima. Naime, još od 2011. godine Spadaro je urednik glasila La Civilta Cattolica, Bergoglijevog omiljenog glasila koje Vatikan prije tiska odobrava. Da dočaramo koliko često lažni prorok koristi ovo glasilo napomenut ćemo da je i posljednji naš članak bio upravo o skandaloznoj priči koju je ovaj tjedan objavilo upravo to glasilo.

Dakle, taj Spadaro objavio je 20. kolovoza u ljevičarskom sekularnom glasilu il Fatto Quotidiano svoj komentar na čitanje iz Evanđelja po Mateju 15, 21-28 u kojem se govori o Kanaanki s opsjednutom kćerkom. Spadaro se drznuo komentirati Božje ponašanje. Kaže „Isus je ostao ravnodušan“ na vapaje Kanaanke:

Žena je dirnula one koji su je također krivo procijenili! Njezini su povici probili barijeru ljutnje. Ali Isus nije mario.

Spadaro tvrdi kako je Isusovu „tišinu“ zamijenila Isusova „zadrtost i bešćutnost“! Zamislite Milosrdnog Isusa Spadaro naziva „bešćutnim“, pa gdje je kraj javnom ruganju vukova u pastirskoj odjeći?

Spadaro dalje kaže: „Učiteljeva je oštrina nepokolebljiva“. Spadaro nastavlja:

Sada čak i Isus glumi teologa: poslanje primljeno od Boga ograničeno je na djecu Izraelovu. Dakle, nema šanse. Milost nije za nju. Isključena je. Tu nema sumnje.

Kakva dijabolična drskost! Potpuni nedostatak štovanja prema Bogu! Spadaro dalje osuđuje Boga govoreći da se povodi „rigidnošću“ ondašnje kulture, te da

odgovara podrugljivo i bez poštovanja prema jadnoj ženi.

Huleći dalje Spadaro kaže da je Isusov odgovor pad u tonu, u stilu, u ljudskosti. Isus se pojavljuje kao da je zaslijepljen nacionalizmom i teološkom strogošću.

 

Nastavlja kako je žena trebala uzrujati njegovu krutost kako bi Ga obratila Njemu Samome. Kao što je ozdravila djevojčica Isus se također čini izliječenim i konačno se pokazuje slobodnim od krutosti dominantnih teoloških, političkih i kulturnih elemenata njegova vremena, zaključuje Spadaro.

Pošto lažni prorok već godinama propovijeda protiv rigidnosti o kojoj ovdje govori Spadaro, jasno je prema kome je oštrica okrenuta: prema onim koji još uvijek stoje uz Isusa i Katoličku crkvu. Prema onima koji ne žele sotonske promjene koje uvode lažni prorok i njegova klika, koji tvrde da je Nauk Crkve stvar krutosti političkih i kulturnih vremena prošlosti i da nam danas treba neka nova crkva i neki novi nauk.

Ekipo iz Pakla: zaboravite to!

Bože smiluj se propalom isusovcu Antoniju Spadaru da se obrati i ponizi pred Tobom i skrušeno moli za oproštenje zbog ovih groznih uvreda Tvome Božanstvu!

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *