Izvršiteljica abortusa o spolnoj selekciji: „Na ženi je da odluči“

U srijedu se dr. Patricia Lohr, zdravstvena ravnateljica Britanske savjetodavne službe za trudnoću, pojavila pred Irskim zajedničkim odborom koji ispituje 8. amandman i njeni odgovori su šokirali neke od članova TD-a. 

Član TD-a Peter Fitzpatrick započeo je svoje ispitivanje nadovezujući se na komentare Ann Furedi kada je na televiziji u emisiji koja se emitirala u kolovozu izjavila kako bi se trebalo odbaciti granicu za izvršenje abortusa od 24 tjedna te da je „uvijek na ženi“ da odluči ako želi abortirati svoje dijete zato što nije spola kojeg ona želi.

Iako je tvrdila da nije vidjela program i da ne zna sadržaj izjave svoje šefice, dr. Lohr je opisala situacije kada se legalne osnove mogu koristiti da bi se olakšala selekcija abortusa po spolu te je rekla da se u potpunosti slaže sa stajalištem da je žena ta koja odlučuje kada je i je li spremna da bude roditelj.

Gospodin Fitzpatrick je rekao da je ova Britanska savjetodavna služba za trudnoću „zastrašujuća dobrotvorna ustanova, gdje njen izvršni upravitelj ohrabruje selekciju po spolu“. On je također rekao kako bi većina ljudi bila zaprepaštena idejom o abortusu nakon 24. tjedna, što promiče Ann Furedi te da je „vrlo razočaran“ jer dr. Lohr nije znala odgovoriti na pitanja o tome koliko je abortusa izvršila savjetodavna služba na temelju saznanja da baba ima kromosomskih anomalija kao što je Downov sindrom.

Senator Ronan Mullen je također ispitivao dr. Lohr te je jedno od pitanja bilo koliko je abortusa izvršila ona osobno, na što je odgovorila: „Mislim da vam ne znam reći broj. Stotine, tisuće, možda – ne bilježim.

Pogledajte ovaj vrlo kratki video sa hladnokrvnom izjavom Dr. Lohr o broju abortusa koje je izvršila ona osobno.

https://web.facebook.com/SPUCProLife/videos/1534042726684169/

Dr. Lohr ne bilježi koliko je ljudskih života ubila. Možda je ubila tisuće beba, možda koju manje…

https://www.lifesitenews.com/news/abortion-executive-on-sex-selection-it-is-for-the-woman-to-decide

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *