Bergoglio opet pozvao lidere svjetskih religija i politike u globalni pakt

U četvrtak, 9. siječnja, Bergoglio je ponovno pozvao lidere svjetskih religija i politike u takozvani globalni pakt „novog humanizma“. Tijekom novogodišnjeg obraćanja diplomatskim predstavnicima kod Svete Stolice, Bergoglio je poručio kako je zbog krize seksualnog zlostavljanja 14. svibnja u Rimu planirao svjetski skup na kojem bi se pokrenuo globalni obrazovni pakt ‘novog humanizma’.

 

Bergoglio je pozvao sve lidere da potpišu ovaj globalni pakt, kako bi se „stvorila globalna promjena mentaliteta putem obrazovanja“. Lažni prorok poručuje:

„Nikada prije nije postojala takva potreba da ujedinimo naše napore u veliki obrazovni savez, kako bismo formirali zrele pojedince sposobne za prevazilaženje podjele i antagonizma i da obnovimo naše međusobne odnose radi bratskijeg čovječanstva.“

U obraćanju diplomatskim predstavnicima Bergoglio je naglasio dva područja vezano za globalni edukacijski pakt: klimatske promjene i međureligijski dijalog.

Briga za naš zajednički dom trebala bi biti briga svih, a ne objekt ideoloških sukoba između različitih viđenja stvarnosti ili, još manje, između generacija.

Lažni prorok je rekao kako nas mladi potiču na zaštitu zajedničkog doma, „na ujedinjenje obitelji čovječanstva“ i na „hitnu potrebu za ‘ekološkim obraćenjem’“.

Zatim je nastavio pričati o heretičnoj deklaraciji iz Abu Dhabija uz priču o „međureligijskim dijalogom“.

Prema lažnom proroku globalni edukacijski pakt je neophodan kako bi nas educirao o bratstvu i kako bismo izbjegli konflikte.

Ovo je web stranica globalnog pakta lažnoga proroka o globalnom paktu novog humanizma:

 https://www.educationglobalcompact.org/en/global-compact-on-education/

Na web stranici se može vidjeti niz događaja s ciljem korištenja najmlađih kako bi se promovirao novi globalistički humanizam. Jedan od primjera je „dječji globalni sumit“ koji se održao prije mjesec i pol dana u Rimu:

Nova globalna religija temeljena na sekularnom humanizmu i u čijem je središtu čovjek a ne Bog tako poprima svoje oblike i biva nametnuta svim zemljama upravo iz Rima. Poput Istambulske deklaracije, Marakeškog sporazuma i drugih takvih međunarodnih „paktova“ uskoro će biti ugrađena u regulativu i zakone širom svijeta u globalnom odbacivanju Krista.

LifesiteNews je prenio reakciju majke Mirjam od Jaganjca Božjeg, svjetski poznate židovske obraćenice, koja je utemeljila zajednicu Kćeri Marije, Majke Nade Izraelove i koja je redaktorica mnogih katoličkih publikacija i moderatorica emisija na najvećoj svjetskoj katoličkoj televiziji, EWTN-u.

 

Majka Mirjam nazvala je Bergoglijev globalni pakt novog humanizma pokušajem kontroliranja svjetskog stanovništva.

Za Bergoglijeve navode o „zajedničkom domu“, majka Miriam kaže: „To je zajednički dom sa vragom, jer osim Neba mi kršćani nemamo zajednički dom. Ako ovo uspije, imat ćemo ovaj savez zauvijek u paklu, umjesto na Nebu. Ovo će zauvijek izbrisati kršćanstvo.“

Majka Miriam je rekla kako je zlo ušlo u samo Crkvu i obuzelo papu i hijerarhiju. Citirajući izjave Bergoglija, uključujući i njegovu izjavu iz Abu Dhabija majka Miriam kaže: „Ovo što papa predlaže je demonsko“. „Bog ne želi mnoštvo religija.“ „Bog želi jednu religiju, a to je kršćanstvo“.

Ona podsjeća na drugu poslanicu Korinćanima:

Ne budite ujarmljeni s nevjernicima! Jer što ima pravednost s nepravednošću ili kakvu zajedništvo ima svjetlo s tamom? Kako li se slaže Krist s Belijalom? Ili kakav dio ima vjernik s nevjernikom? Kakav li sporazum ima hram Božji s idolima? Jer smo mi hram Boga živoga, kao što reče Bog: “Stanovat ću u njima, i među njima ću hodati, i bit ću im Bog, i oni će biti moj narod.

  1. Korinćanima 6, 14-16

 

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *