Je li Bergoglio pod kontrolom sotone?

Assosiated Press izvještava, i to sa neskrivenim zadovoljstvom da je Franjo optužio ljude koji negiraju klimatske promjene da su tvrdoglavi u onome što on smatra „jednim od najviše zabrinjavajućih fenomena koje naše čovječanstvo proživljava.“

Kad bi barem sklonost Poniznog da se petlja u pseudo znanost i prozivanje bio naš najveći problem!

U poruci Konferenciji država članica okvirne radne konvencije za klimatske promjene pri UN-u, njegova Zelenost je rekla ( dok je citirao sam sebe):

„Nažalost mnogi napori da se traže konkretna rješenja krize okoliša su obično onemogućeni raznim razlozima koji idu od nijekanja problema do indiferentnosti, lagodnog odustajanja ili slijepog povjerenja u tehnička rješenja (Enciklika Laudato Si, 14)

Trebali bismo izbjegavati da upadnemo u zamku ovih tvrdoglavih stajališta…

Franjo je ponovio svoju potporu Pariškom Sporazumu i njegovom „ jasnom putu tranzicije na minimalni ili nikakvi carbon model ekonomskog razvoja“ te nastavio: „ Želio bih ponoviti moj hitni poziv da se obnovi dijalog o tome kako ćemo mi graditi budućnost planeta.

Ne varajte se, planet „mi“ znači Bergoglio & Co. – „grade“ Grad Čovjeka; koji ne samo da je različit od Grada Božjega, nego je u stvari skroz suprotan od Njega. Zaključak je užasavajući, a ipak jednostavan.

U svojoj knjizi, „ The Fourth Secret of Fatima“, 2009, Talijanski novinar Antonio Socci donosi detalje radio intervjua oca Malachia Martina (koji je pročitao Treću Fatimsku tajnu) i njegov telefonski razgovor sa slušateljem:

Slušatelj je intervenirao na određeni sadržaj tajne: pozivajući se na povjerljivi razgovor sa jednim Isusovcem, koji je govorio o papi koji „ bi bio pod kontrolom sotone. Papa Ivan se tresao, misleći da bi to mogao biti on.“ Otac Martin je odgovorio: „ Da, čini se da je ova osoba imala mogućnost čitati ili joj je dan sadržaj poruke.“ Onda je otišao na samo srce stvari:

„to je dovoljno neodređeno da uzrokuje oklijevanje, ali se čini da je tako“

Možemo li biti apsolutno sigurni da se Treća Fatimska tajna odnosila na papu koji bi bio pod kontrolom sotone?

Ne.

Ja čak ne znam, kako netko može biti apsolutno siguran da je Franjo u stvari papa!

Tako rečeno, nema nikakve sumnje da je Franjo – ako ne pod kontrolom sotone – onda svakako najmoćniji sluga zloga koji živi i radi u svijetu danas.

Sa gotovo svakom Bergoglijovskom inicijativiom – od Sinodalne šarade do maškarade od Godine Milosrđa, i njegovih brojnih ekumenskih nastojanja – ako netko samo zagrebe po površini, naći će dokaz da sotona piše skriptu.

I kada kažem zagrebe po površini, stvarno to i mislim – samo mali trud je sve što je potrebno.

Jednostavna internetska pretraga Konferencije država članica okvirne radne konvencije za klimatske promjene pri UN-u, (unfccc.int) otkriva neporecivu prisutnost dijaboličkog:

Populacijski rast koji je promjenjiv

  • „ Ovi lažni argumenti (protiv prisilne kontrole rađanja i abortusa) ne smiju više držati siromašne u stanju ucjene. Globalni populacijski rast je najviše zbog prisilne trudnoće, kada ženi ili paru nisu dane informacije o izboru da izbjegnu trudnoću…Neograničen rast stanovništva je nemoguć na ograničenom planetu. Mora se zaustaviti u nekoj točki: što prije kroz manje rađanja, pomoću kontracepcije i pro aktivne populacijske politike.

Načini da se postigne cilj gender balansa u UNFCCC-u

  • „ namaći sredstva da se osigura da ruralne i siromašne žene imaju pristup abortusu.“
  • „ Izvanjska evaluacija Globalnih sredstava za strategiju gender jednakosti i strategiju seksualne orijentacije i gender identifikacije u 2011 su ukazali da umjesto da se oslanjaju na individualne članove osoblja, implementacija gender-mainstreaminga mora biti shvaćena kao globalni prioritet.

Znatiželjni mogu sami istražiti na internetu i u par minuta vidjeti hrpu sličnih citata, toliko ih ima mnogo, da ih se ne bi moglo pročitati za jedan cijeli dan.

Pa koliko je ovo sve skupa loše?

Nakon što je se zarekao na potporu naporima UNFCCC-a, Bergoglio je zaključio svoju poruku rekavši:

„Ovu obvezu podržava mudra providnost Boga Najvišega“

Krajnje je vrijeme za one među nama koji se hrane mlijekom, da odbace od sebe dude i odrastu kako bi se suočili sa gorkom realnošću s kojom se suočava svaki autentični Katolik:

Sotona prebiva u Vatikanu.

https://akacatholic.com/is-bergoglio-under-the-control-of-satan/

Pravila komentiranja: HKZ cijeni i potiče komentare čitatelja. Komentare ipak treba ograničiti na temu, da budu precizni i jasni, poželjno bi bilo da se podupru činjenicama, u svrhu davanja novih informacija ili produbljivanja postojećih.
Ovaj prostor nije namijenjen da bi se na njemu vrijeđalo bilo koga, niti je namijenjen za širenje osobnih duhovnih iskustava, također nije namijenjen za učestalo osobno blogiranje niti za teološke rasprave među komentatorima. Nije tajna da postoje uljezi koji mogu napraviti štetu, zbog toga neke komentare moramo brisati. Ako ispunjavaju ova pravila, objavljeni komentari ne moraju nužno odražavati stajalište HKZ-a.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *