Je li samo slučajnost da je zmija došla na kopno u Irskoj koja je bez zmija?

Neočekivano se pojavila. Novinski izvještaji bili su bezbrižni.

Bilo je čudno, ali ništa više, sigurno?

 

  1. siječnja, na obali okruga Cork, Irska, bila je velika zmija, duga 1,5 metar.

 

 

U Irskoj nema zmija. Od vremena Sv. Patrika, koji je, kako se vjeruje, otjerao ih sa otoka. One su stoljećima predstavljale zlobno poganstvo koje je vladalo zemljom prije nego je Patrik došao i uspostavio kršćanstvo.

 

Činjenica da se zmija ponovno iskrcala na irsko tlo nije, stoga, još jedna zoološka pojava. Može se gledati kao simbolični znak, koji dolazi u vrijeme kada se Irska okreće od svjetla i naivno prihvaća drevnu tamu.

 

Samo tri dana prije pojave zmije, novi irski zakon o pobačaju stupio je na snagu. Predsjednik Irske samo je nekoliko tjedana ranije ukinuo ustavnu zaštitu zemlje za nerođeno dijete i potpisao je zakon o smrti mnogih budućih Iraca kojima je sada uskraćeno pravo na rođenje.

 

  1. siječnja je bio dan koji je izabran za početak novog jezivog rasporeda. Tradicionalno, ovo je Blagdan posvećen Majci Božjoj.

Dan ili dva nakon blagdana Bogojavljenja, kada se kršćani sjećaju kako su kraljevi došli, da bi obožavali Kralja kraljeva, prvi se pobačaj dogodio u Irskoj.

Navodi se da se to dogodilo u bolnici koja nosi ime Gospa Lurdska. Ovo je naslov Majke Božje, posebno povezan s njenom majčinskom brigom za bolesne.

Umjesto toga, ovaj naslov je pretvoren u pakleni podsmijeh, opako hvalisanje.

 

Je li sve to bila puka slučajnost? Ostavit ću vama da to prosudite.

 

No, dok se tama sada spušta na Irsku, duhovna noć se brzo približava. I, u svojoj hladnoj tami, čudni novi bogovi su još jednom obožavani, gorke lekcije iz prošlosti, da poganski bogovi nikada nisu bili bogovi, već demoni, davno su zaboravljene.

 

Ti Irci koji su proslavili novi zakon o pobačaju odbijaju naučiti lekcije iz prošlosti. Međutim, oni će je uskoro naučiti, pogotovo kada iskuse koji su duhovi pozvani na zemlju Patricka. No tada će biti prekasno.

Zmija je nađena na obali u okrugu Cork, 4. siječnja 2019. To stvorenje je uskoro bilo mrtvo. Međutim, druge “zmije” već su se iskrcale na kopno i jako su žive, i sve su i suviše lako našle sebi dom.

 

https://www.lifesitenews.com/opinion/is-it-mere-coincidence-that-a-serpent-came-ashore-in-snake-free-but-no-long

 

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *