Jeziv i zloslutan znak, se pojavio dok je papa Franjo posjetio Vatikanske jaslice

Očekivano, papa Franjo nije ništa komentirao o Vatikanskim jaslicama i svetogrdnim likovima u njima, koje su jasno dale zeleno svijetlo LGBT lobiju.

Umjesto toga, na samu Novogodišnju Noć, blagoslovio je jaslice i tiho se nasmijao nekolicini dostojanstvenika, odgovornih za ono što mnogi zovu gnusnim i svetogrdnim jaslama, a koji su ga proveli u razgledavanje.

Ali ipak nešto se vrlo jezivo i zloslutno dogodilo te večeri.

U točno isto vrijeme, kada je papa napustio Baziliku Sv. Petra i krenuo prema jaslicama na Trgu Sv. Petra, jato od gotovo 500-tinjak galebova, uzdiglo se krešteći iznad Bazilike i kružeći oko jaslica.

Natiskali su se iznad štalice, kreštajući kao da se svađaju, a sve se događalo u isto vrijeme kada je papa dolazio prema jaslicama.

Nakon toga, isto tako kako su i došli, podigli su se prema noćnom nebu, pri gotovo punom mjesecu.

Također i na susjednom trgu oko stupova, prolaznici su ostali šokirani prljavštinom i oskvrnućem, koje se zbilo te noći. Galebovi su slijetali na glavne odaje Crkve, podizali koševe sa smećem i razbacivali ostatke naokolo pločnika i ulica.

Kako bi pokazali Crkvu otvorenu prema siromasima, beskućnicima su dozvolili spavanje na glavnim prolazima i ispod nadsvođenih lukova ureda Svete Stolice. Često su bili u pijanom stanju, neuredni, a ponekad i prijetili turistima koji su prolazili.

Neki su videći sve ovo, nazvali ovaj prizor apokaliptičnim.

A ipak, posvemašnji otpad i onečišćenje, vika , kreštanje ptica koje su kružile nad Vatikanom kao crknute lešine, vrlo je simbolično za ovaj pontifikat, za koji mnogi kažu da vodi Crkvu u smrt.

I sve ovo vrijeme, dok traje ovo uništenje u Crkvi  – i fizičko i moralno – nitko doista ne podiže svoj glas, niti dolazi u pomoć.

https://www.lifesitenews.com/opinion/eerie-and-ominous-sign-appears-as-pope-francis-visits-vatican-nativity

Pravila komentiranja: HKZ cijeni i potiče komentare čitatelja. Komentare ipak treba ograničiti na temu, da budu precizni i jasni, poželjno bi bilo da se podupru činjenicama, u svrhu davanja novih informacija ili produbljivanja postojećih.
Ovaj prostor nije namijenjen da bi se na njemu vrijeđalo bilo koga, niti je namijenjen za širenje osobnih duhovnih iskustava, također nije namijenjen za učestalo osobno blogiranje niti za teološke rasprave među komentatorima. Nije tajna da postoje uljezi koji mogu napraviti štetu, zbog toga neke komentare moramo brisati. Ako ispunjavaju ova pravila, objavljeni komentari ne moraju nužno odražavati stajalište HKZ-a.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *