Jorge Bergoglio na skupu Jedinstvene svjetske religije u Mongoliji otvoreno poručio da treba širiti lažne religije!

Ovih dana u našim crkvama mnogi zavedeni svećenici i vjernici spominju putovanje lažnoga proroka u Mongoliju (u kojoj živi manje od dvije tisuće katolika) kao misijski put širenja Evanđelja. Naravno, oni zaboravljaju (ili ne žele čuti) da se Bergoglio često puta javno usprotivio Isusovom pozivu širenja Evanđelja i obraćanja svih naroda na kršćanstvo. Bergoglio to, naime, smatra prozelitizmom, te se suprotstavlja ovoj temeljnoj misiji Crkve.

Da je tome tako vidimo i iz Bergoglijevog ovotjednog putovanja u Mongoliju. Kako je to Jorge Bergoglio evangelizirao inovjerce u Mongoliji? Pa evo ovako – poručio je budistima, muslimanima i šamanima koji su se okupili oko njega da promiču svoje religije!

 

Mnogi su se naivno pitali – zašto on putuje u Mongoliju u kojoj katolika praktično niti nema. Eh, sad znate zašto: poslanje lažnog proroka je da stvara Jedinstvenu svjetsku religiju…

Dana 3. rujna 2023. bila je nedjelja, dan Gospodnji i vrhunac Bergoglijeve posjete Mongoliji. Toga dana on se okružio predstavnicima raznih lažnih religija, kako on to često običava u sklopu izgradnje jedinstvene svjetske religije, koja je neka vrst religijskog UN-a. Tu su bili mahom budisti (Mongolija je dominantno budistička zemlja), šintoisti, šamani, muslimani, te nešto židova i kršćanskih šizmatika. Lažni prorok je poručio okupljenima:

Neka bude tako za nas, kao predane sljedbenike naših duhovnih gospodara i vjerne upravitelje njihovih učenja, uvijek spremni ponuditi ljepotu tih učenja onima koje svakodnevno susrećemo kao prijatelje i suputnike na našem putovanju. Neka bude tako, jer u pluralističkom društvu posvećenom demokratskim vrijednostima, kakvo je Mongolija, svaka vjerska institucija, propisno priznata od strane civilnih vlasti, ima dužnost, a iznad svega pravo, slobodno izraziti ono što jest i u što vjeruje , na način koji poštuje savjest drugih i imajući u vidu veće dobro svih.

Pročitajmo ponovo ove riječi od kojih se diže kosa na glavi i hvata groza. Je li to jezik Crkve katoličke kakav smo naučili slušati jezik pastira čiji glas stado pozna?

„Predani sljedbenici naših duhovnih gospodara“ (može se prevesti i „učitelja“)…

Bi li jedan papa govorio o „našim duhovnim gospodarima i učiteljima“? Ne, mi katolici imamo samo JEDNOG duhovnog Učitelja Koji je naš Bog, Isus Krist.

„Vjerni upravitelji njihovih učenja…“

Ne sjećam se da Sveta Majka Crkva ima takvu titulu. Mi imamo pape, kardinale, biskupe i svećenike, ali „upravitelje učenja duhovnih gospodara“, to je dio neke druge nama nepoznate religije.

Jel to jedan papa govori o „ljepoti učenja“ lažnih religija koju treba „ponuditi onima koje svakodnevno susrećemo“??? Što mislite – vodi li nas on to u Raj ili u propast u Paklu takvim prijedlogom? Da li stvarno tako govori papa Katoličke crkve?

„Pluralističko društvo… demokratske vrijednosti… civilne vlasti…“ Je li to jezik Katoličke crkve ili nekog političara masonskog kova (ovaj put je zaboravio spomenuti njegovu omiljenu riječ – „dijalog“)?

Kako prenosi LifeSiteNews Jorge Bergoglio se na ovom skupu predstavio kao:

„brat u vjeri onima koji vjeruju u Krista, i kao brat svima vama u ime naše zajedničke vjerske potrage i našeg članstva u jednoj ljudskoj obitelji“

Čekajte, mnogi katolici misle da je on Papa, Kristov Vikar… ali on se ne predstavlja tako. On se ne predstavlja ni kao katolik, čak ni kao kršćanin, nego kao „brat u vjeri onima koji vjeruju u Krista“. Ali istodobno i „kao brat svima vama u ime naše zajedničke vjerske potrage i našeg članstva u jednoj ljudskoj obitelji“.

„NAŠA ZAJEDNIČKA VJERSKA POTRAGA I ČLANSTVO U JEDNOJ LJUDSKOJ OBITELJI“

To je to – Jedinstvena svjetska religija zasnovana na ljudskom bratstvu svih zajedničkih religija u njihovoj zajedničkoj vjerskoj potrazi.

Oh, kako je sve ovo daleko od Kristovih Riječi:

JA SAM PUT I ISTINA I ŽIVOT: 

NITKO NE DOLAZI K OCU, OSIM PO MENI.

(Ivan 14, 7)

 

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *