Jorge Bergoglio (papa Franjo): ‘Nemam pojma zašto je Isus umro na križu. Nema tu odgovora’ (AŽURIRANO)

Prilikom razgovora s djecom iz Teksasa u listopadu 2017. Jorge Bergoglio (koji se predstavlja kao papa Franjo) upitan je „zašto Bog stvara uragane i oluje“, između ostalog on je odgovorio:

Priznajem da kad me pitaju to pitanje, ne znam što odgovoriti. Možete mi reći, ali studirao si filozofiju i teologiju (trebao bi znati). Ali ja ne znam kako odgovoriti. Znate li zašto? Zato jer odgovora nema. Jedino što mogu je pogledati raspelo i zapitati: zašto je Bog dopustio da se Njegov Sin raspne? I opet nema odgovora.

Video je dostupan na poveznici niže:
https://gloria.tv/post/jukmYV7DuFXu3h2pB79tukZyN

Uz gore navedeno Bergoglio je tom prilikom rekao da je odgovor na Kristovo trpljenje Božja ljubav „jer dok je Isus bio na križu nikada nije zaboravio da se Otac brinuo za Njega i volio Ga“.

Nakon toga je govorio o čovjekovoj odgovornosti za prirodne nepogode zbog nedostatka „brige za svijet i za prirodu“:

Ali ne, mi želimo izgraditi plinovod kako bismo mogli zaraditi više novca.’ Da, zašto ti treba novac? Da možeš platiti pogreb jer tamo će to odvesti tebe, tvoju zemlju, zemlju i sve nas. Brinite se za Zemlju!

2 komentara

  1. Marijin

    Njemu se Bog ne može više smilovati, jer on je odlučio biti proklet.

    On se toliko predao sotoni da je postao dio nesvetog trojstva – on, antikrist i sotona.

    Tako da vrijeme je da se svi obratimo i vjerujemo Svetom Pismu, gdje u Otkrivenju jasno piše da će lažni prorok ( Bergoglio ) biti bačen u pakao

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *