Još jedan kardinal upozorava na propast koju Crkvi donose sinode!

Nakon što je donedavni prefekt Kongregacije za nauk vjere, kardinal kardinal Müller izjavio kako će Crkva biti neprepoznatljiva nakon amazonske sinode, još jedan cijenjeni kardinal oglasio je uzbunu unutar Katoličke crkve.

Kardinal Walter Brandmüller izjavio je 27. srpnja za njemački Tagepost kako se boji da njemački sinodalni put vodi u propast.

Upozorio je na „tamne oblake“ iznad njemačkog sinodalnog puta kao i iznad amazonske sinode.

Brandmüller kritizira essenskog biskupa Franza Josefa Overbecka koji najavljuje kako amazonska sinoda predstavlja diskontinuitet nakon kojeg u Crkvi ništa više ne će biti kao prije.

Brandmüller kaže kako bi „to predstavljalo kraj Crkve.“

Kardinal Brandmüller izjavio je krajem lipnja kako je amazonska sinoda „heretična“ i da kao takva mora biti „odbačena“.

Objasnio je kao radni dokument sinode krši Katolički Nauk.

Podsjetimo, prema Brandmülleru radni dokument amazonske sinode:

Tereti biskupsku sinodu, i u konačnici papu, teškim kršenjem depositum fidei-a, što u posljedici predstavlja samouništenje Crkve ili promjenu Corpus Christi mysticum u svjetovnu nevladinu organizaciju s ekološko-socijalnim psihološkim mandatom.

To je lažna crkva koja se uzdiže na mjestu Svete Majke Crkve, na koju ovaj portal upozorava i uporno poziva vjernike na molitvu, post i odricanje, kako bi što više vjernika uvidjelo opasnosti koje prijete od lažne crkve i kako bi u konačnici što više duša tvorilo Vjerni Ostatak Katoličke Crkve koji će dočekati Drugi Dolazak Gospodina Isusa Krista.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *