Josef Seifert potpisao pismo koje prokazuje lažnog proroka zbog hereze

Otvoreno pismo prvotno je potpisalo 19 klerika i katoličkih učenjaka, no taj se broj sada povećao na oko 80. Peticiju koja prati ovo pismo je potpisalo više tisuća katolika.

 

Jedno od zvučnijih imena među učenjacima je svakako Dr. Josefa Seiferta.

Njegovu punu izjavu o tome zašto je potpisao ovo pismo za biskupe, koje traži od njih da istraže optužbe da je Franjo počinio krivovjerje možete pročitati ispod.

 

Potpisujem ovo, jer se slažem s većinom pisma koje je potpisalo 20 uglednih katolika i zato što vjerujem, kao i oni, da je to sveta dužnost svih kardinala i biskupa Katoličke Crkve, kao nasljednika Apostola, da pažljivo ispitaju svaku ozbiljnu optužbu za herezu koju je počinio papa.

 

Ako smatraju da su te optužbe točne, oni su kao braća u apostolskoj službi dužni obavijestiti papu bez lažnog i kukavičkog straha, u svoj iskrenosti i ispunjenosti istim Svetim Duhom u kojem je Sveti Pavao javno kritizirao i ukorio prvog Papu Petra, kojeg je sam Krist odabrao, a zalutao je daleko od Božje istine i volje.

 

Biskupi i kardinali koji su pozvani da pomognu papi u njegovom učenju, trebali bi pojasniti papi Franji da ima svetu dužnost, slijedeći primjer svoga prethodnika pape Ivana XXII., koji je svečano poništio krivovjerja koja je počinio, ukinuti svaku svoju heretičku tvrdnju, a ne samo ovih sedam navedenih u pismu.

 

 

Trebalo bi mu jasno objasniti da njegova dužnost isto tako zahtijeva da opozove bilo kakvo imenovanje kardinala i biskupa, koji su počinili ili štitili počinitelje seksualnih zlostavljanja i koji narušavaju vjeru i poslanje Svete Katoličke Crkve.

Trebali bi upozoriti papu Franju, zbog dobra Crkve i njegove vlastite besmrtne duše, da, kao što je pokazano u ovom pismu, bilo koja njegova promaknuća svećenstva na visoke dužnosti koje oni ispunjavaju nedostojno na štetu Svete Crkve koju je Krist utemeljio u beskrajnoj ljubavi i žrtvovanju vlastitog života, trebaju biti poništena.

 

Trebali bi pojasniti Papi Franji, u svoj poniznosti i ljubavi prema Bogu, da takve nominacije ugrožavaju njegovu i mnoge druge duše, tako da je zbog ljubavi prema Kristu i ovim dušama papa Franjo trebao bez odlaganja smijeniti takve osobe sa položaja u kojima štete Crkvi i izdaju Krista kao što je Juda činio.

 

Biskupi i kardinali trebali bi shvatiti da to nisu djela neposlušnosti i pobune protiv pape, na koje ih pismo poziva, nego djela ljubavi i istinske poslušnosti papi Franji i Isusu Kristu, koji je njegov i naš jedini gospodar, naš neumoljivi učitelj.

Adveniat Regnum Tuum (Dođi Tvoje Kraljevstvo) – uskoro!

 

Josef Seifert, Dr. phil. rehabil., Dr. h.c., rektor utemeljitelj Međunarodne filozofske akademije u Lihtenštajnu

 

Evo vidimo kako stvari idu naprijed iako još i od najhrabrijih u rukavicama, sa puno strpljenja i u ljubavi.

Dobro je da se napreduje do konačne osude lažnog proroka koju će napraviti Bog u onaj dan kad lažni prorok, takozvani „papa Franjo“ zajedno sa svojim kolegom globalistom Antikristom bude bačen u ognjeno jezero.

Do toga dana Vojska Ostatka će proliti puno suza, znoja i krvi. 

To je put Križa i nema nam drugog puta.

One Comment

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *