Kanada zahtijeva uvođenje pro-pobačaj i pro-LGBT prisegu lojalnosti za tvrtke

Tolerancija Justina Trudeaua i njegove progresivne vlade ponovno napada, baš u vrijeme Božića – i ovaj put dolazi u obliku zahtjeva da svaka organizacija koja se želi prijaviti za financiranje iz programa ljetnih poslova u Kanadi, prvo mora dati “potvrdu” da podržava cijeli, dugi popis ciljeva krajnje ljevice, uključujući pobačaj, transrodnost i redefiniranje braka. Ovaj novi test ideološke čistoće automatski će isključiti milijune kanadskih kršćana, Židova, Sikha i muslimana – u suštini, bilo koga, tko ima različit stav od stava vlade po bilo kojem “progresivnom” pitanju.

(Justina Trudeau kandski premijer maše kanadskom zastavom koju je izobličio simbolom gay pokreta, na gay prideu u Torontu)

Ranije ove godine, Trudeauova vlada je reagirala na kampanju blogera koji zastupaju pravo na izbor pobačaja i Kanadske koalicije za pravo na abortus, najavivši da skupine koje brane život (uključujući, radi potpune objave, Kanadski centar za bioetičku reformu, gdje ja radim kao direktor za komunikaciju) više neće biti podobni za financiranje u okviru programa za ljetne poslove u Kanadi. Program je namijenjen stvaranju radnih mjesta za studente, a bilo koja tvrtka ili neprofitna udruga mogu zaposliti studente u dobi između 15 i 30 godina. No, bilo koja organizacija koja se odupire kanadskom režimu pobačaja – koji omogućuje postupak tijekom svih devet mjeseci trudnoće – više nije prihvatljiva zbog svojih pro-život uvjerenja.

Trudeau i njegova vlada ratnika socijalne pravde očito su odlučili da njihova početna odluka nije bila dovoljno radikalna i sada su proširili ovaj smiješni test ideološke čistoće kako bi uključio zahtjev za de facto prisegom lojalnosti progresivnom manifestu. Kanadski program ljetnih poslova bio je jednostavna vladina inicijativa koja je studentima omogućavala plaćeni kratkoročni posao – sada je to postao lijevak kojim liberali kanaliraju novac svojim prijateljima i drugima koji se pretplate na njihov vrlo specifični skup ideoloških uvjerenja. Vlada je sasvim jasno pokazala svoje stajalište:

Kako bi dobili kanadske federalne subvencije za zapošljavanje, poslodavci moraju potvrditi da:

  • I posao i temeljni mandat organizacije poštuju pojedina ljudska prava u Kanadi, uključujući i vrijednosti na kojima se temelji Kanadska povelja o pravima i slobodama, kao i druga prava. To uključuje reproduktivna prava i pravo na slobodu od diskriminacije na temelju spola, vjere, rase, nacionalnog ili etničkog porijekla, boje, mentalnog ili tjelesnog oštećenja, seksualne orijentacije ili rodnog identiteta ili izražavanja.

Valja napomenuti da većinu dobrotvornog rada u Kanadi obavljaju vjerske skupine i crkve. Od skloništa za beskućnike do banaka hrane, Kanađani raznih religija čine mnogo kako bi učinili boljim živote njihovih manje sretnih susjeda. Nažalost, njima će sada biti uskraćen pristup ovom vladinom programu – jer ista vjerska uvjerenja koja ih potiču na njihovo značajno djelovanje također ih čine neprihvatljivima. Osim Ujedinjene crkve Kanade – koja je u svakom slučaju previše zauzeta prodajom svojih napuštenih crkava da bi zapošljavala studenata – vrlo malo će religioznih neprofitnih udruga moći zaposliti studente kroz ovaj program.

Justin Trudeau stvorio je sustav sa dva nivoa – ako vjerujete u pobačaj na zahtjev tijekom svih devet mjeseci trudnoće, ako vjerujete u potpuno nove rodne ideologije koje trenutno prolaze kroz naše institucije – u osnovi, ako smatrate da su temeljni načini gotovo svake veće vjerske tradicije lažni, puni mržnje i diskriminiranja – onda imate pravo na državno financiranje. Ali ako niste spremni potvrditi vladi da vjerujete u upravo isto ono što oni rade na svakom području, nemate sreće.

Uistinu je odvratno to što će kanadska liberalna vlada obavijestiti milijune Kanađana, ako se njihova uvjerenja razlikuju od sadašnjih dogmi države, da im nije dopušteno pristupiti istim mogućnostima koje se nude ostalima. Netolerancija liberalne tolerancije uistinu je nešto za promotriti: ako ste musliman, ili sik, ili židov, ili kršćanin – vaša organizacija se može prijaviti u kanadski program za ljetne poslove. Ali prvo, jednostavno morate dati izjavu kojom izjavljujete da imate u potpunosti iste stavove kao što ima Justin Trudeau.

Sunčani puti, moji prijatelji. Sunčani puti. [ citat iz Trudeauovog govora nakon što je dobio izbore ]

https://www.lifesitenews.com/blogs/canada-demands-pro-abortion-pro-lgbt-loyalty-oath-for-businesses

 

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *