Kanadski Katolici i ne Katolički Kršćani, doveli su na sebe progon fašističkog režima Justina Trudeaua

Kanadski Katolici su upozoreni. Bilo je očito uoči zadnjih izbora da Justin Trudeau nije naš prijatelj. Katolik, koji je kao dijete, za vrijeme posjete pape Ivana Pavla II primio krunicu na dar, odlučio je da niti jedan liberalni kandidat ne može biti pro life. Svaki liberalni član Parlamenta koji je protiv „prava žene da ubije svoje dijete u utrobi“, mora zauvijek odustati od svoje pozicije u javnosti. “Dragi vođa”, zabranit će bilo kakvu akciju koja bi mogla na bilo koji način ograničiti „pravo žene da ubije svoju bebu“.

(Prime Minister Pierre Trudeau and his son Justin meet with Pope John Paul II during a visit to Rome in June1980.)

U Kanadi, nemamo zakon koji bi ograničio ili limitirao abortuse. Abortus se može obaviti do trenutka rođenja zbog bilo kojeg razloga. Justinov otac, Pierre Elliot Trudeau, uveo je prvi zakon o abortusima u Kanadi. Bila je 1968 godina i do tada su abortusi bili kriminalno djelo. Od žena koje su željele abortus zahtijevalo se da imaju dopuštenje od tribunala liječnika u bolnici, koji su bili poznati kao “terapeutski komitet za abortuse”, a abortus se mogao obaviti samo ako je život majke ili djeteta bio ugrožen. I unatoč tome u 1988 godini, Vrhovni Sud Kanade ukinuo je zakon proglasivši ga neustavnim. Parlament je pozvan od Vrhovnog Suda da napiše zakon koji će zaštititi fetus, ali istovremeno poštivati prava žena. Pro life pokret nije se aktivirao, Katolički biskupi bili su slabi i neučinkoviti, tako da od tada niti jedna vlada nije imala dovoljno hrabrosti da poduzme bilo kakvu akciju, čak niti da zaustave abortuse zbog neželjenog spola. 

Ipak Justin Trudeau, nekompetentni, nekvalificirani i intelektualno manjkav čovjek, nastavlja obmanjivati i lagati da je abortus pravo.

Kada je Donald Trump ponovno obnovio Mexico City Policy, kojom se sprječava financiranje abortusa američkim novcem, Justin je obnovio Kanadsku policu za pomoć koja je skupila 650,000,000 dolara kako bi financirala abortuse.

Uveo je eutanaziju bez borbe, legalizirao rekreacijsko uzimanje narkotika, posebno marihuane. Nije se suprotstavio bezumnoj odluci Vrhovnog Suda o bestijalnosti.

Ali ništa, čak niti njegovo prihvaćanje Islama nije moglo spriječiti nadbiskupa Montreala da mu da Svetu Pričest.

Doista Kanadski Katolici su upozoreni i njegovim prijašnjim pothvatima, ali unatoč tome Kanadska konferencija Katoličkih biskupa objavila je veliku čestitku nakon njegove pobjede na izborima. Čak su upućivali vjernike da glasaju ili za liberale ili socijaliste. 

Posljednji sud će doći na sve ljude, ali biti će posebno težak za biskupe i svećenike koji nisu naučavali pravu vjeru. 

I Bog reče proroku Ezekielu: 

“Reknem li bezbožniku, umrijet ćeš – a, ti ne progovoriš i ne opomeneš ga da se vrati sa svog zlog puta, bezbožnik će umrijeti zbog svog grijeha, ali krv njegovu tražit ću iz tvoje ruke” Ezekiel 3-18

http://voxcantor.blogspot.hr/2018/01/canadian-catholics-and-non-catholic.html