Kardinal Alojzije Stepinac vs lažni prorok: došlo je vrijeme pročišćenja za Hrvate

Dragi naši – Hrvati i Hrvatice, nastupilo je vrijeme izabira!

Božji Anđeli povlače crtu između ovaca i jaraca, baš kao što je naviješteno u Svetoj Bibliji i Knjizi Istine. Gorka istina otkriva se na vidjelu. Iz rupe je provirila ružna zmijina glava. A u Hrvatskoj svuda kaos i zbunjenost: puk je začuđen, razočaran, gnjevan, uspaničen, dezorijentiran…

Jedni viču na druge, i jedni i drugi koriste pokojnog Stepinca kao svoje oružje – jedni ga zazivaju u pomoć pred strahotom vremena bez presedana u kojim sa zaprepaštenjem ne vide oslonca u onima za koje još uvijek vjeruju da predstavljaju hijerarhiju Crkve, drugi ga koriste kako bi još jače vezali stado uz lažnoga proroka slijepo želeći vjerovati u ovčje runo vuka koji je došao da ih proždere.

Tako je to kad je sotona na djelu…

Mi, kojima je dana Milost prije šest, sedam godina da ne odbacimo bahato Knjigu Istine sada stojimo pod skutama Bezgrješne i promatramo ovaj kaos kao nešto što je već odavna očito i što smo dugo slutili i znali da se ima dogoditi, sada se razmotava pred našim očima.

Žalosno je gledati našu braću i sestre u ovom mraku koji pada i zato braćo Križari, molimo za njih i za Hrvatsku više nego ikad do sada.

Molimo da što više naše braće ne ostane na strani jaraca. Nama jest dana ova Milost, ali nam je isto tako dana i obveza moliti u Gospodnjoj Vojsci Ostatka za naše bližnje, za naše sunarodnjake.

 

 

Gospodin nas poziva – red je došao na Hrvatsku i Hrvate da izaberu između Gospodnje Ruke, kako nam je navijestio po Knjizi Istine i lažne crkve koja sada sve snažnije usisava naivne duše u svoju paklenu utrobu.

Braćo katolici, zar ne vidite da onaj za kojeg vjerujete da je papa, prodaje Stepinca u zamjenu za tzv. novi ekumenizam kojim bi gradio jednu svjetsku religiju, prastari nedosanjani san masonerije začet u dubinama pakla?

Pogledajte dalje od uobičajenih hrvatsko-srpskih sukoba.

Zar vam je u ovom vrtlogu oko Stepinca promaklo da istinski borci za Krista danas svjedoče kroz otvoreno pismo koje javno upozorava biskupe i cijelu Crkvu na hereze koje širi lažni prorok.

Svakim danom sve je veći broj crkvenih naučitelja i uglednih svećenika koji potpisuju ovo pismo jer im je stalo do spasenja duša u vremenu u kojem vlada zbunjenost i širi se sotonski dim. 

Poput Stepinca, hrabrih crkvenih naučitelja i svećenika koji znaju da im sada prijeti progon, a moguće i smrt, jer masonerija ne bira sredstva.

Mislite li stvarno da bi Stepinac danas stao uz bok heretičnom „papi“ protiv doktrine Crkve i vjerskih istina, radi kojih je bio spreman i život svoj dati? 

Nije li to upravo i ona istina za koju se hrabro borio kardinal Stepinac kada je u to doba prijetila opasnost da sve više Hrvata završi u paklu vjerujući u laži o tome kako Židovi nisu ljudska bića koja imaju pravo živjeti?

Nije li Stepinac također prokazivao laž i propast koju je nudilo zlo komunizma?

Zar nam Stepinac i danas ne pokazuje put, put beskompromisnog stajanja uz Krista, put razotkrivanja lažnih nauka i hereza i njihove nedvosmislene osude, put odbacivanja zemaljskih hijerarhija i put prihvaćanja Križa mučeničkog svjedočenja za Krista do posljednjeg zemaljskog daha. 

Braćo, ako želite da Stepinac bude prihvaćen kao Svetac kakav jest, prihvatite i vi taj put svetosti kojim je išao, jer je to put Kristov koji i danas izabiru oni čija su imena u Knjizi Živih.

Odbacite i osudite herezu i lažnu crkvu i hrabro svjedočite danas za Krista kao što bi to učinio Stepinac.

 

Komentar koji smo dobili mailom: Kardinal Alojzije Stepinac ponovno mora trpjeti nepravdu

 

U večerašnjoj emisiji Otvoreno na HRT 1, mogli smo čuti puno različitih mišljenja od tri sugovornika u emisiji.

Nećemo se zamarati sa imenima, jer jedno je jasno, nitko od prisutnih nije branio istinu.
Svi su silno pokušali opravdati papu Franju i njegove političke postupke, tako da su jedan drugome upadali u glas kada je trebalo pokazati, tko više brani čovjeka koji je optužen za herezu na najvišem nivou.
Pa čak i kada su došli zdravorazumskom logikom do krivca za neimenovanje Kardinala Stepinca Svetim, odmah su se počeli smješkati i kao vrtiti glavom u negiranju spoznaje.
Doista gledajući ovu emisiju postalo mi je jasno da nitko zapravo ne želi prihvatiti istinu, istina ih ne zanima. 
Istina o čudima koja su potvrđena na zagovor Alojzija Stepinca nikome nije bila bitna, no kladim se da je onima koji su ponovno ozdravili i njihovim obiteljima, kao i svim vjernicima koji se u Hrvatskoj često mole Kardinalu Stepincu, to jako bitno.
Čovjek koji je svojim životom odabrao put mučeničke smrti pod komunističkom čizmom, dobrovoljno se dao trovati godinama za buduću Hrvatsku vjeru.
Nepotrebno je kazati kako se mnogi vjernici osjećaju, promatrajući političku igru lažnog proroka i njegov utjecaj na hrvatsku javnost.
No jedno pitanje voditelja, začepilo je usta njegovim gostima: 
“Kako bi se Kardinal Stepinac osjećao da je živ, nakon ovog postupka pape Franje?”
Svi su pogledali u zemlju.
Moje mišljenje je da bi Kardinal Stepinac rekao nazočnima: 
“Ja sam svojim životom branio Istinu, a vi je ne možete braniti niti riječima.”

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *