Kardinal Cupich lobira kod pro abortus Senatora

Veljača 27. 2018. Čikaški kardinal Blase Cupich, objavio je video u kojem poziva pro abortus senatora Durbina radi lobiranja oko imigracije, istoga Senatora kojemu je javno zabranjena Pričest zbog svetogrdnih pro abortus stavova.

http://hrvatskikrsnizavjet.com/katolicki-biskup-zabranio-primanje-pricesti-pro-abortus-americkom-senatoru-dok-se-ne-pokaje/

Video je objavljen u sklopu nacionalnog dana telefonske podrške, Američkih biskupa stranim studentima, kojima prijeti deportacija.

Stječe se dojam da ova namjerna video objava kardinala Cupicha, želi istaknuti njegovu bezuvjetnu podršku ovom Senatoru. 

“Senator Durbin, kako si?” zapitao je Cupich na videu.

“Čuj, pridružujem se desecima – doista, stotinama tisuća i čak milijuna ljudi diljem zemlje, kako bi požurio naše zastupnike u Washingtonu, da poduzmu sve potrebne akcije, da se zaštite DACA studenti (strani studenti u Americi), od deportacije.”

Možda je kada se ugasila kamera, kardinal pričao sa Senatorom i o njegovom glasovanju za kasapljenje beba. Ili su ipak osobno razgovarali o tome. 

Na kraju krajeva, kardinal je zvučao dosta prijateljski na telefonu – njih dvojica su bliski u pogledima oko imigracije.

Ne možemo se ne zapitati, da li Cupich kroz ovaj ciljani video kojeg je sam režirao, želi nešto reći o odluci Biskupa Paprockija, kojom se zabranjuje Sveta Pričest Senatoru Durbinu, dok se javno ne pokaje zbog svog glasovanja o legalizaciji abortusa u parlamentu.

Još neka pitanja vrijedi pitati, Kada su zadnji puta Američki biskupi sudjelovali svojim telefonskim pozivima podrške, oko pro life zakona, protiv kojih je glasovao Senator Durbin? Ili kada su zahtijevali od Američkog kongresa da odbije financirati Planned Parenthood?

https://www.lifesitenews.com/blogs/video-shows-cardinal-cupich-calling-catholic-senator-banned-from-holy-commu

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *