Kardinal Müller upozorio na stvaranje jedne svjetske religije!

Nastupilo je doba u kojem čak i nekadašnja desna ruka pape Benedikta, kardinal Gerhard Müller, javno progovara o stvaranju jedne svjetske religije čija je pojava navještena u Knjizi Istine prije sedam godina.

Tako se i ovo proročanstvo iz Knjige Istine sada ostvaruje i dobiva potvrdu iz usta ovog visoko rangiranoga prelata.

Elita želi stvoriti “jedinstvenu religiju kao oblik duhovnog zajedništva svih ljudi u materijalnom bogatstvu života bez ikakve transcendencije,” kazao je Müller 21. studenog u bavarskom samostanu u Weltenburgu.

Kardinal Gerhard Ludwig Müller smatra da takozvana politička elita prema Crkvi ima samo mržnju. Rekao je kako svjetska elita “teško može odoljeti kušnji da se ponaša kao nova rasa gospodara”.

Četiri dana kasnije kardinal Müller je upozorio kako će „stotine tisuća“ amazonskih katolika napustiti Crkvu kao posljedica skandala štovanja idola pachamame u Vatikanu tijekom amazonske sinode.

Müller je ovo izjavio za njemački časopis Die Tagespost, objašnjavajući da su fotografije ovog demona uzburkale protukatoličke strasti u regiji Amazonije što će uzrokovati masovni egzodus i otpad od vjere.

Također je rekao kako Bergoglijeva pachamama „tragedija“ daje povoda onima koji tvrde da je Bergoglio antikrst.

Kardinal Muller očito još uvijek ne zna ili jako površno zna sadržaj Knjige Istine.

6 komentara

 1. Nikola Kunčević

  Zanima me šta bi se to trebalo dogoditi da naši biskupi dignu glas protiv onog što radi Bergoljo. Ja mislim, kad bi on prešao na islam i ostai papa, naši bi biskupi govorili da je to iz pastoralnih razloga.

 2. Ivana

  Upozorenje će sve ljude dotaći. Od 7 god. nadalje. Tome neće niko moći sutjeti ili ignorirati stanje u crkvi i Vatikanu. Živi bili pa vidjeli tj doživjeli to.Biti će velika pomutnja, plač itd kad se Upozorenje dogodi. A mnogi će umrijeti od potresenosti duse emocija. Nema onda šutnje.

  • Tomislav Ivančan

   Kad bi se barem proročanstvo Upozorenja dogodilo ! Time bi se svi koji traže dokaz, uvjerili u postojanje Boga. No, bojim se da je to proročanstvo samo jedno od onih najavljenih lažnih pročanstava.

    • Petar

     Pitanje je samo kako ćemo sačuvati vjeru do Upozorenja, a onda kako ćemo na Upozorenju mi odgovoriti Bogu jer nismo do kraja vjerovali prije Upozorenja.
     Zato ja vjerujem sada, a Upozorenje kad dođe dobro je došlo.

 3. Tomislav Ivančan

  Kada sam na pojedinim forumima upozoravao neke hrvatske katolike da obrate pažnju na ponašanje Bergoglia od samoga početka njegovog pontifikata, kako bi shvatili da je Katolička Crkva ovaj put napadnuta iznutra, odnosno iz samoga Vatikana, naišao sam na razumljiv otpor istinskih vjernika da se suprotstave papi kao poglavaru Crkve za koju je Isus rekao da će biti napaduta sa svih strana, ali je nikada neće uništiti. Tada sam svoje kritičare upitao što bi se desilo da se teoretski papa oženi i pređe na islam, da li bi ga i tada prihvaćali kao papu. Odgovor je bio, naravno da ne, ali to je samo teorija. A gdje je onda granica njegovog ponašanja i bogohulnih izjava do koje bi ga prihvaćali kao Petrovog nasljednika?- tada bih upitao.” Ali, on je papa u kojega su se hrvatski katolici tisuću godina uzdali i ostali mu vjerni”. Ako je izabran pretnodnim dogovorom odeđenog broja biskupa, što je zabranjeno kanonskim pravom, da li je on stvarno papa ?

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *