Katolici će moliti Krunicu diljem SAD-a kako bi zaštitili narod od „Islamskog džihada“ i „abortusa“

Diljem Sjedinjenih Država za 12.12.’17.g najavljena je organizirana molitva Krunice, na dan kada je blagdan Gospe Guadalupske, a događaj je 100% inspiriran inicijativom „Krunica na granicama“ koja dolazi iz Poljske.

„Krunica na obalama i granicama“ je inicijativa potekla od skupine podupiratelja Crkvena Vojska koji su predložili – a zatim i isplanirali – događaj na svojoj web stranici.

(Krunica na granicama Poljske)

„Neprestano se divim Poljskoj“, rekla je za LifeSiteNews Patricia Lemmon koja je jedna od organizatora. „Iznova i iznova, Poljaci pokazuju svoju obvezu spram stvarnosti. Njihovi pro-life zakoni i inicijative ohrabruju obitelji da imaju više djece, podupiru obitelji kada se očekuje dijete s Down-ovim sindromom, primaju Kršćanske izbjeglice, ali izuzimaju (džihadiste) pridošlice, ovo su znakovi inteligencije združeni s dobrotom u sred toliko zaista mračnih vijesti iz umiruće sekularne zapadne Europe.“

Lemmon je također pohvalila molitvu Krunice u Italiji i Irskoj.

Molitvena nakana će biti „molba našoj Gospi da spasi SAD od Islamskog džihada, od nijekanja Kršćanske vjere i za okončanje abortusa“.

Krunica na obalama i granicama SAD-a neće doslovno okružiti taj ogromni teritorij. Umjesto toga, rekla je Lemmon, ona će napraviti „molitveni štit prikazivanjem“.

„Ovdje u SAD-a  činimo stvari država po država, i vjerujemo u prikazivanje“, rekla je za LifeSiteNews. „Dakle trebamo predstavnike, po jednu osobu iz skupine za svaku od 50 Država, uključujući D.C., Puerto Rico, Guam ili drugi teritorij. Do 12.prosinca bilo bi nas 53 predstavnika koji bi predstavljali cijelu SAD našoj Gospi od Guadalupe-a.“

Na ovaj način, organizatori se nadaju da će spojiti države ili protektorat svakom od Zdravo Marija u pet desetica Krunice.

Blagdan Gospe Guadalupske je izabran iz nekoliko razloga. Prvi je da je to jedino Marijino ukazanje u Novom Svijetu proglašeno autentičnim od strane Katoličke Crkve koja je svjedočila tome u Villa de Guadalupe 1531.g. Sljedeći razlog je taj da je Pio XII našu Gospu Gadalupsku imenovao Zaštitnicom Amerike 1946.g. i treći je taj da je sliku naše Gospe Guadalupske uzeo Don Juan od Austrijske Kršćanske vojske u bitku kod Lepanta 1571.g. Bitka kod Lepanta predstavlja najveći poraz Otomanskog carstva.

„Gospa Novog Svijeta je jedrila da bi se suprotstavila džihadu u Starom Svijetu“, rekla je Lemmon. „Zar ovo nije nevjerojatno? Ta bitka, protivno svim šansama, spasila je Europu od neminovne invazije. Dok se Don Juan borio pod tim stijegom, papa je molio Krunicu.“

Obljetnica bitke kod Lepanta 7. listopada je također Blagdan Svete Krunice i datum kojeg su izabrali organizatori Poljske „Krunice na granicama“.

„Dakle, blagdan naše Gospe Guadalupske, pobjednica Lepanta, čini se da je odredila datum kad će se Amerika povezati s Poljskom.“, rekla je Lemmon. „Prema tome, mi ćemo zajednički spriječiti džihad i prigrliti vjeru i život“.

Krunica na obalama i granicama trenutno ima predstavnike u 30 država i Puerto Ricu. Organizatori još uvijek traže predstavnike u Alabami, Arkansasu, Delaware-u, Hawaii-ma, Illinois-u, Indiani, Iowi, Kansas-u, Louisiani, Rhode Islandu, South Carolina, Tennessee-ju, Vermont-u, West Virginiji, the District of Columbia, Guam i nekim drugim protektoratima.

Kanađani su također pozvani da nam se pridruže. Lemmon ih je preko LifeSiteNews-a pozvala riječima: „Okrenite se prema jugu 12. prosinca i pridružite nam se u podizanju oklopa zaštite do Neba diljem ovih izmučenih zemalja. A kad vi budete molili svoju Kanadsku Krunicu, mi ćemo se okrenuti našem sjeveru i pridružit vam se u jurišu na Nebo za Kanadu!“

„Mi nismo čekali da biskupi Amerike išta naprave“, rekla je Lemmon. „Kao skupina, čini se da oni nisu jedinstveni, kao što su to veliki biskupi Poljske koji su stvarno zauzeti u svom poslu da budu biskupi, štiteći i vodeći svoje stado usred stvarnih opasnosti (iako SAD ima nekoliko dobrih biskupa).  

https://www.lifesitenews.com/news/rosary-on-the-borders-coming-to-america-on-december-12

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *