Katolički svećenik poziva protestante na pričest

Na Misi 29 veljače 2020 godine, u Protestantskoj Katedrali Svetog Petra u Ženevi – Švicarska, dijelit će se Sv. Euharistija i protestantima i katolicima.

Ova blasfemija i svetogrđe nad mističnim tijelom Kristovim blagoslovljena je od strane lažnog proroka Bergoglia.

Misu će voditi Pascal Desthieux, Katolički episkopalni vikar za Ženevski kanton.

Ovaj Katolički svećenik ne vidi ništa čudno u ovome jer se “dijeljenje euharistije već prakticira u mnogim lokalnim župama Ženevskog kantona, gdje se pozivaju Katolici i Protestanti na “Gospodnju večeru i pričest”, objasnio je svećenik Desthieux.

I Lažni prorok je također potvrdio jedinstvo protestanata i katolika, vodeći se svojom prepoznatljivo besmislenom teologijom, te više puta istaknuo da svi koji imaju zajedničko krštenje imaju i zajedničku pričest.

I kao što smo nekoliko puta upozoravali na dolazak nevaljale mise, na kojoj više neće biti prisutan Isus u euharistiji, evo događa se konačna i najveća hereza Katoličke vjere.

Čitavi naraštaji Katolika, kojima su sustavno i ciljano već 50 godina svećenici šutjeli o pretvorbi i prisutnosti Krista u Euharistiji, sada se bez ikakvog znanja prepuštaju heretičkim svećenicima da im udjeljuju prazni kruh u kojem nema ništa.

Nikakvo čudo, jer laž je pala na plodno tlo uspavanih i mlitavih Katolika, koje su njihovi svećenici (ovdje čast izuzecima), sustavno godinama uspavljivali praznim tlapnjama lažnog ekumenizma, u kojem će (kako sada vidimo) samo Katolici morati pogaziti svoju vjeru, kako bi prihvatili tuđe vjere.

Kada se samo sjetim beskrajnih sati razgovora o ekumenizmu sa mojim starim svećenikom, kada sam ga pitao da li to znači da ćemo se mi Katolici morati odreći nečega u korist drugih vjera, ili ako smo mi najispravnija vjera koja slijedi Isusov nauk, onda će se druge vjere morati odreći nekih svojih zabluda i prihvatiti našu vjeru, nisam dobio odgovor.

Ali siguran sam da mu se ne bi svidio ovaj ekumenizam, koji zatire najvažniju stavku Katoličke vjere, Pretvorbu, Svetu Euharistiju.

Kako je moguće da i neki naši svećenici to prihvaćaju?

Vrlo jednostavno, to su oni koji ne vjeruju u Božansku prisutnost u presvetoj Euharistiji!

Ali kako onda oni mogu biti svećenici?

E to morate pitati njihove biskupe i kardinale koji su im to dopustili.

Međutim, mi vjernici moramo biti budni na ova svetogrđa presvete hostije, jer to nije niti kruh, niti večera, niti bratstvo, niti zajedništvo.

To je Tijelo i Krv Gospodina našega Isusa Krista, i tko u to ne vjeruje on nije Katolik i nije dostojan primiti Presvetu Euharistiju.

A oni svećenici, biskupi i kardinali koji svima svetogrdno dijele pričest, odgovarat će zajedno sa lažnim prorokom za obeščašćenje ovog Presvetog Tijela i Krvi Gospodnje, kao što i piše u Svetom Pismu.

6 komentara

 1. Zvonimir

  Raskol u Crkvi je očito tu i počinje završna bitka onih koji su Božji i koji su sluge nečastivoga. Kako je Gospodin najavio raskol u Crkvi. rat, ekološke katastrofe, glad i sveopća kataklizma desit će se istovremeno, očito je da smo jako blizo i na samom pragu ovih burnih događanja. Sa Kristom u Kristu i samo sa Kristom u svemu što je pred nama uz bol patnju i muku ali i uz Slavu Božju jer to ide neizostavno skupa, kročimo ka Novom Nebu i Novoj Zemlji. Dođi Gospodine Isuse Kriste Maranata.

 2. ivana

  Vi koji dajete komentar pod imenom Ivan napisali ste neku poruku s potpisom datuma 19.2.2020 g.To nešto nije u redu,i od kuda te poruke dolaze.Treba sve provjeriti kako govori sv.Pavao.

   • Petar

    Ivane,

    vi niste rekli odakle su te poruke.

    Šta imamo moliti i pitati Gospodina?

    Mi smo Katolici i najprije trebamo koristiti Sedam Darova Duha Svetoga, što uključuje Razum.

    Recite kakve poruke širite?

    Tko ih je dobio i kada?

    • Ivan

     Očito da vi sve znate Petre,uzdajte se i dalje u svoj razum,a ja ću se uzdati u svog Gospodina… nemam razloga išta kazati niti vam odgovoriti nisam dužan ,osim moliti za vas.BVB,mir s vama!

 3. Petar

  Ćudoredni život kršćana podržavaju darovi Duha Svetoga. To su trajna raspoloženja koja čovjeka čine poslušnim poticajima Duha Svetoga.

  Sedam darova Duha Svetoga jesu: mudrost, razum, savjet, jakost, znanje, pobožnost i strah Božji. Oni u punini pripadaju Kristu, Sinu Davidovu. Oni upotpunjuju i vode k savršenstvu kreposti onih koji ih primaju. Oni čine vjernike poslušnima da se spremno pokoravaju božanskim nadahnućima.

  Duh Tvoj dobri nek me po ravnu putu vodi! (Ps 143,10).

  Svi koje vodi Duh Božji sinovi su Božji(…) ako smo djeca, onda i baštinici: baštinici Božji, a subaštinici Kristovi (…) (Rim 8,14.17).

  Plodovi Duha su savršenosti što ih Duh Sveti izvodi u nama kao prvine vječne slave.
  Crkvena predaja nabraja ih dvanaest: “ljubav, radost, mir, strpljivost, velikodušnost, uslužnost, dobrota, krotkost, vjernost, blagost, uzdržljivost, čistoća” (Gal 5,22-23).

  Izvor: KKC 1830 – 1832

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *