Katolički svećenik spalio sotonske kipove pachamame, kao naknadu za grijeh idolatrije u Vatikanu

Katolički svećenik u Župi Mexico Cityja, spalio je kipove poganskih pachamama idola, dok je molio sa vjernicima za okajanje grijeha idolopoklonstva koji se dogodio u Vatikanu, na otvaranju Amazonske sinode.

Video ovog događaja snimio je Fra Hugo Valdemar koji je stajao izvan Crkve Gospe iz Guadalupe, gdje su se plameni jezici dizali iz malog metalnog kamina u koji su bačeni pachamama kipovi.

Svećenik Valdemar stajao je do ministranta koji je držao sliku Naše Gospe iz Guadalupea i objasnio što će učiniti:

“Najblagoslovljenija Djevica Marija iz Guadalupea, bila je trudna i nosila je Isusa u svojoj utrobi koji nam je donio Evanđelje i otjerao od nas tamu idolatrije i đavla.”

 

Otac Hugo zatim je podigao kipove pachamame i držeći ih blizu slike Naše Gospe, objasnio razliku između njih.

“Prijatelj egzorcist rekao mi je da su ovi idoli (pachamame) zapravo figure antikrista. To je blasfemija i parodija prema blaženoj Djevici Mariji. Pachamama je također trudna, ali nosi antikrista, kojeg će roditi u masonskoj crkvi i uništiti sakramente, a vratit će idolatriju i praznovjerje. Zato ovaj antikrist koji će roditi crkvu sa Amazonskim licem jest grozota, to je suprotnost Crkvene nauke u koju žele ući ove idolatrije.” rekao je .

“Stoga, u znak odbijanja ovih uvreda koje su učinjene najblagoslovljenijoj Djevici Mariji u Rimu, mi protestiramo i kao naknadu za ove grijehe spaljujemo sotonske idole Pachamame.” zaključuje svećenik.

Svećenik je zatim bacio idol pachamame u vatru, gdje je brzo izgorio.

Još dvije figure spaljene su naknadno.

Svećenik je nakon toga vodio ljude u molitvi, zazivajući oproštenje za uvrede koje su nanijete Bogu i Blaženoj Djevici Mariji za vrijeme trajanja amazonske sinode.

Katolici diljem svijeta bili su ogorčeni videći pogansku ceremoniju koja se prošlog mjeseca odigrala u vatikanskim vrtovima, gdje su se svećenici i laici klanjali dotičući zemlju glavama ispred idola pachamame, dok su im lažni prorok Bergoglio i drugi visokorangirani prelati pravili društvo.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *