Katolički zeloti “milosrdno” ekskomunicirani na Božić

Tri Katolička zelota koji godinama aktivno ljudima pronose istinu o grijehu homoseksualnosti i abortusima, strpljivo podnoseći napade, zatvaranja, poruge i pljuvanja zbog toga, dobili su nagradu ove godine od svog Biskupa Briana McGee-a u obliku ekskomunikacije i to na sam Božić.

Naime, Otac Stephen de Kerdrel, Sestra Colette Roberts i Brat Damon Kelly već godinama hodočaste Velikom Britanijom, propovijedajući o grijehu homoseksualnosti i abortusa.

Ova tri škotska pustinjaka iz Westray-a prije nekoliko mjeseci objavili su na svojoj web stranici post pod imenom “Deklaracija” u kojoj jasno kritiziraju postupke lažnog proroka Bergoglia.

Vrlo brzo nakon toga uslijedila je odmazda lažnog proroka Bergoglija preko njegovog poslušnika biskupa McGee-a.

Donosimo dio njihove Deklaracije, zbog koje su kažnjeni:

“Nikada u povijesti nije bilo takvog pape koji bi svojim riječima, djelima i naukom bacio cijelu Katoličku crkvu u pomutnju. Bilo je loših i nemoralnih papa, kao što je bio Ivan XII. ili Aleksandar IV., ali nitko od njih nije upalio takav alarm u Katoličkoj Crkvi kao što je to učinio papa Franjo. Sadašnji dani nisu viđeni još od vremena Arijanske hereze, a ipak, ovi su dani puno, puno gori.

Užasna tama proširila se svijetom i Crkvom. Modernizam, sekularizam, humanizam i scientizam nagrizaju pradavne Istine Vjere; uz pomoć otrovne ideologije Evolucije, koja uopće i nije znanost, uvjerili su mnoge u Crkvi kako čovjek iz dana u dan postaje sve bolji. 

Tragično, glava Crkve na Zemlji papa Franjo, svojim izjavama, svojim ponašanjem, svojim naukom i djelima, pokazuje se kao doista veliki heretik. 

 

Proglasio je da nitko ne ide u Pakao, umanjio je važnost nerazrješivosti braka, odobravajući da parovi žive zajedno, ponašao se na dvosmislen način prema homoseksualcima primajući toplo ne samo homoseksualne parove, nego i transvestite i njihove zaručnike, a posebno zagovornike abortusa. 

Papa Franjo je rekao da je smrtna kazna nedopustiva i konačno u potpunoj kontradikciji s Prvom Božjom Zapovijedi, on je rekao da Bog želi postojanje svih drugih religija i da se ovaj nauk mora širiti kroz Crkvu, sveučilišta i škole.

U svemu ovome, tišina je obuzela Biskupe. U nemogućnosti ili nehtjenju da se suprotstave papi, bilo zbog poštovanja, straha od raskola ili da ne budu izbačeni iz njihovih župa, doveli su se u stanje bespomoćnosti. Integritet je popustio, a hrabrost je nestala pred kukavičlukom i stado je napušteno, ne samo vukovima, nego bilo kojoj uvjerljivoj personifikaciji hereze i neistine. Biskupi su zaboravili kako podučavati, nemoćni da to isprave, nesposobni da spriječe okrutnu invaziju LGBT propagandne mašinerije u Katoličke škole. A ovdje je to daleko uočljivije nego u Velikoj Britaniji.”

Iako su ovi hrabri svjedoci Istine očekivali ovakvu kaznu, ipak ih je iznenadilo to što se prema njima puno gore ponijelo nego prema dokazanim pedofilima kao što je npr. Kardinal McCarrick i drugi, koje je štitio lažni prorok Bergoglio, a koji nisu dobili ekskomunikaciju, dok su oni izbačeni po kratkom postupku.

Neka im ne malakše vjera, jer oni su doista moderni mučenici vjere koji trpe od ruke lažnog proroka.

Neka im Bog da snage!

Napomena: U skladu sa službenom politikom HKZ-a o neobjavljivanju fotografija lažnoga proroka, njegovo lice na fotografiji je zacrnjeno.

2 komentara

 1. Robert Ivanović

  Kada sol obljutavi čime će se zasoliti. Vrh Vatikana dopušta da se u srcu Petrove stolice događaju razne okultne i poganske inicijacije. Papa Franjo ima samo lijepo ime, ali crkvu ne popravlja kao njegov imenjak SV. FRANJO ASIŠKI, već je ruši svojim apostazijskim enciklikama i čudnim ponašanjem.

 2. ivana

  Evo sto Nebeska majka govori u plavoj knjizi don Gobiju upravo na ovu temu pisma kardinala Zena lažnom proroku.I to na obljetnicu ukazanja u Fatimi.Poruka 13.lipnja 1989 g.
  Naslov Zvijer slična janjetu.

  Zvijer na glavi ima dva roga slična u janjeta. Sa simbolom žrtve blisko je povezan i simbol svećeništva dva roga. Vrhovni svećenik u Starom zavjetu nosio je kapu s dva roga. Mitru s dva roga nose biskupi crkve da bi označili puninu svog svećeništva. CRNA ZVIJER koja nalikuje panteri prestavlja masoneriju koja se proširila naročito među članovima hijerarhije. Već sam vam u Fatimi prorekla ovaj masonski prodor u unutrašnjost crkve, kada sam vam najavila da će sotona imati pristup do samog vrha crkve.
  Ako je zadatak masonerije da odvede duše u propast, vodeći ih do štovanja lažnih bogova. Cilj crkvene masonerije, naprotiv da uništi KRISTA i njegovu CRKVU, praveći novog idola tj.lažnog krista i lažnu crkvu.
  Crkvena masonerija djeluje podmuklo i đavolski kako bi sve dovela do apostazije. Cilj je crkvene masonerije da nadje opravdanje za grijeh, da ga predstavi ne više kao zlo, nego kao nešto vrijedno i dobro.
  Ovo je dio te važne poruke. Koja je dana Marijinoj djeci još 1989 prije 30 g. Sada je sve očito i po Knjizi Istine šta se dogadja u crkvi i tko je izabrao Lažnog proroka. Samo mi nije jasno zašto mu kardinali šalju pisma a on ih sigurno baca u smeće. Sa zlim se ne ide u komunikaciju. Naprotiv pravovjerni kardinali bi trebali javno reći da se sada silovito uzdiže lažna crkva i pozvati vjernike na molitvu i post. Ovako se vrte u krug. Vaše riječi neka budu Da da, ne,ne što je više od toga od zloga je. Majko Božja Fatimska daj snage hrabrosti pravim kardinalima i biskupima da pronose Božju Riječ u ljubavi i istini.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *