Klečanje pred Kraljem

Sjećamo se Ivana Pavla II i njegovog primjera klečanja pred Kraljem. Ivan Pavao II je dobro znao tko je njegov Kralj i to je svima jasno pokazivao za vrijeme Svete Mise, dugim zahvaljivanjem na koljenima iza svake Svete Mise i čestim adoriranjima Presvetog Oltarskog Sakramenta.

Sjećamo se i pape Benedikta, posebno svjedočanstva koje nam je ostavio kad je bio u Zagrebu na glavnom trgu. Toliko puno puta Benedikt je svjedočio za Presveti Oltarski Sakrament i klanjao se svome i našemu Kralju.

Dok gledamo video „Franjine adoracije Presvetog Oltarskog Sakramenta“ u Svetome Petru, jasno se vidi da u Vatikanu ima puno kardinala koji javno ispovijedaju da je Isus Krist njihov Kralj. Što se tiče Franje „uništavatelja“, on jasno ispovijeda „Urbi et Orbi“ da Isus Krist nije njegov Kralj.

Oni neće pasti pred Moja Stopala. Oni neće ljubiti Moja Stopala, već ona Mojih slugu, Mojih sljedbenika, Mojih grješnika.

Knjiga Istine, 29. ožujka 2013.

Moja predraga kćeri, kada Me je Juda Iškariotski izdao, on Me je uzeo za Glavu i poljubio Me u Obraz. Kada oni koji vode Moju Crkvu kažu da Me ljube i zatim Me izdaju, jasno ćeš vidjeti njihov poljubac izdaje.

Oni neće pasti pred Moja Stopala.

(Bergoglio sjedi dok ostali kleče)

Oni neće ljubiti Moja Stopala, već ona Mojih slugu, Mojih sljedbenika, Mojih grješnika.

 

Divno je pokazivanje brige prema potrebama bližnjih, ljudskih bića. Ali kada promičete potrebe fizičkog blagostanja čovjeka iznad njegovih duhovnih potreba, to nisam Ja, Isus Krist, koga slijedite.

Humanizam nije Kršćanstvo. Biti kršćanin znači predavanje svega Meni, odricanje od samoga sebe u punoj poniznosti pred Mojim Stopalima. To znači dopustiti Mi da vas vodim. To znači poslušnost prema Mojim Zakonima i činjenje svega što možete da pokažete primjer Moje Ljubavi za sve vas. Danas sam Ja bio izdan.

Ne možete zadugo, niti ćete biti zavedeni, jer jednom kada je Kuća Božja napadnuta iznutra, ništa osim nereda ne može uslijediti. Vi morate podići svoj križ i slijediti Me, budući da ćete uskoro biti zaslijepljeni i posrnuti ćete i pasti u tamu.

Bez Svjetla Božjeg nećete moći vidjeti.

Vaš Isus

( Nećete moći vidjeti da je Franjin kralj Baal, da Franjo kleči pred zloduhom Izebele tj. pred pentekostalnim bogom Baalom, kojemu se unutar Katoličke Crkve klanja Katolički karizmatski pokret)

(Inicijacija nadbiskupa Bergoglija u službu Baala – polaganje heretičkih ruku na Katoličku glavu je dio rituala)

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *