Koliko dugo još može trajati Trudeauova katastrofa?

Kanada 27. ožujka 2018. Liberali se pokušavaju vratiti i predstaviti se kao prvaci srednje klase, ali to ne funkcionira. To ne bi trebalo biti iznenađenje – sam Trudeau drugi put koristi fond povjerenja, a ministar financija Bill Morneau toliko je bogat da je zaboravio na male vile koje posjeduje u Francuskoj. Ali posljednjih nekoliko mjeseci čini se da su proširili prazninu između Trudeaua i običnih Kanađana.

Nakon što je izgubio po pitanju novog liberalnog zakonodavstva o kontroli oružja, Trudeau je pokrenuo zakon koji cilja legitimne vlasnike oružja – prvenstveno ruralne – i dokazao da nema pojma o čemu govori. Na Twitteru je tvrdio da kupci pištolja ne moraju pokazati dozvolu za oružje na mjestu kupnje, što moraju. Pretpostavljam da Trudeau misli da on ionako neće dobiti velik broj ruralnih glasova, tako da se može pretvarati da se bavi smrtnošću oružja i nasiljem bandi, ali umjesto toga život je otežao poljoprivrednicima i rančerima.

Liberalna vlada za ruralne Kanađane dodatno je definirala novu politiku koja  omogućava iznenadnu inspekciju poljoprivrednih gospodarstava i drugih poljoprivrednih objekata – uključujući, prema MP Arnoldu Viersenu, daljnje opasne invazije na privatnost. “Justin Trudeau je ovlastio državne dužnosnike da uđu u poljoprivredne obiteljske domove, čak i ako nitko nije doma”, napisao je na Facebooku “i traže i preuzimaju dokumente s osobnih računala … .. BEZ NALOGA! Ovo je nečuveno i opasno kršenje privatnosti i osobne slobode! Ja ću se boriti protiv ovoga! “

A onda imate liberalni  potez kako bi vlada postala rodno neutralna, s obzirom na diskriminacijske izraze poput “majke i oca”, što je zamijenjeno s “roditelj 1 i roditelj 2”. Također su izbačeni ostali pojmovi koji bi (očito) mogli biti uvredljivi na malu manjina, između ostalih izbačeni su gospodin, gospođa, pa čak i gospođica.

Čini se da su se i glavni mediji okrenuli protiv Trudea, barem za sada. Don Martin na CTV-u  napisao je krhku analizu  Trudeauove izvedbe.

Martinov zaključak? Glasači će Trudeau platiti za sve ovo. Dosta im je toga da ih se podučava. Justin Trudeau preuzeo je svoju većinsku vladu ne kao mandat za ekonomski program koji je obećao glasačima, već kao mandat za preobrazbu Kanade na svoj progresivni imidž. Trudeau je pogrešno mislio da većina ljudi misli poput njega. Kao što se ispostavilo, ankete pokazuju drugačije.

https://www.lifesitenews.com/blogs/how-much-longer-can-the-trudeau-disaster-last

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *