Kongres potvrdio: Fauci platio znanstvenicima da šute o pravoj istini i da proizvode lažne studije

Tri godine kasnije istina izlazi na vidjelo, istina koja više nikoga ne zanima. Da je ova vijest izašla prije tri godine cijeli svijet bi se okrenuo naopako, a farmakomafija i njihovi slugani u vladama ne bi mogli provoditi svoj plan injektiranja u tijela milijardi ljudi.

 

Epa, eto, sad kad su vaši najmiliji primili u svoje rame pripravak, a neki od njih već platili glavom, sad izlazi istina o tome kako je sve počelo…

 

Poslije mnogih mjeseci iscrpljujuće istrage američkog Kongresa priča je rekonstruirana. Korona-car Anthony Fauci lagao je Kongresu o prekidu zabranjenog opasnog inženjeringa koronavirusom u Wuhanu s ciljem stvaranja smrtonosnijih varijanti virusa. Nova istraga otkrila je da je Fauci potaknuo vodeće znanstvenike da proizvedu lažnu studiju kako bi zataškali podrijetlo virusa.

 

Početkom 2020., točnije 1. veljače Fauci je imao telekonferenciju s 11 znanstvenika, a petorica su tada iznijeli ozbiljnu zabrinutost da je pandemija nastala od laboratorijskih virusa čija je genetika bila namjerno izmijenjena. Umjesto da izađu u javnost s ovom zabrinutošću, kao rezultat slijedeće hitne telekonferencije s Faucijem prekinuta je svaka aktivnost u tom smjeru, a priča je u potpunosti izmijenjena.

 

Znanstvenici su tada hitno proizveli novu studiju kojom je Fauci začepio usta „teoretičarima zavjere“ koji su tvrdili da je virus nastao u wuhanskom laboratoriju, a službena priča postala je teorija o prelasku virusa sa životinja na ljude. Ovu studiju citirali su mahom javni cenzori (tzv. fact-checkeri) i globalistički mediji.

 

Nakon uspješno obavljena posla Faucijev institut priskrbio je tim znanstvenicima milijunske potpore, očit znak zahvale za zataškavanje istine.

 

Došli smo, dakle, do korupcije i mita kako bi se sakrila gorka istina da je Fauci financirao stvaranje smrtonosnog virusa, a onda kad je taj virus počeo ubijati ljude širom svijeta sakrio je istinu lažnim studijama i platio znanstvenicima da šute o svemu. A što drugo očekivati od znanstvenika – terorista koji na svojim rukama imaju tolike smrti…

 

Necijepljenim „teoretičarima zavjere“ službena potvrda da su bili u pravu, a cijepljenim nažalost još jedna vruća knedla za progutati.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *