Krenulo dugoočekivano uništavanje Vjere kroz službenu „potvrdu“ bajki o „NLO-u“

Već dugo postoji shvaćanje da će Božji neprijatelji izvršiti napad na Katoličku Vjeru ne samo putem kulture, medija i infiltratora u Crkvu nego i šou programom koji će potvrditi postojanje „vanzemaljaca“. Naime, niz izvora tumačio je svetopisamske retke koji govore o antikristovim „čudima“ na nebu kao pokušaj da se ljudima dokaže postojanje „NLO-a“ i „vanzemaljaca“.

I onda će se pojaviti bezakonik, kojega će Gospodin Isus ubiti dahom usta svojih i uništiti sjajem dolaska svojega, Kojega je dolazak po djelovanju sotoninu sa svakom silom i znacima i lažnim čudesima, I sa svakom prijevarom nepravde među onima, koji propadaju, jer ljubavi istine ne primiše, da bi se spasili. (2 Solunjanima 2, 8-10)

I vidjeh drugu zvijer, gdje izlazi iz zemlje, i imala je dva roga kao u janjeta, i govorila je kao zmaj. I vrši svu vlast prve zvijeri pred njim; i učini da se zemlja i koji stanuju u njoj poklone prvoj zvijeri, kojoj se izliječila rana smrtna. I čini čudesa velika, da i oganj silazi s neba na zemlju pred ljudima. I zavodi one, koji stanuju na zemlji, znacima, koji su joj dani, da čini pred zvijeri, govoreći onima, što stanuju na zemlji, da načine sliku zvijeri, koja imade ranu od mača i ostade živa. (Otkrivenje 13, 11-14)

O antikristovom korištenju „vanzemaljaca“ da se zavede vjerni ostatak nadugačko se i naširoko razglabalo ne samo posljednjih godina nego i znatno prije, a teme su išle od tzv. Bluebeam projekta, pa do raznih  kršćanskih romana koji su obrađivali temu antikrista i posljednjih vremena.

I eto, kako se stvari nakon Benediktove smrti ubrzano razvijaju (nije li zanimljivo da je Hrvatska uvela euro baš kod same smrti pape Benedikta) sada nam kreću vijesti iz SAD-a, ni više ni manje nego saslušanja u Kongresu o „NLO-ima“. Kud ćeš službenijeg izvora! A hrvatska papiga „Jutarnji“ na današnjoj online naslovnici kaže „Bomba iz SAD-a. Eksplozivno izvješće potresa Kongres, ovo postaje zabrinjavajuće: ‘NLO-i su ubili 2 pilota!’“.

I tako gledamo „film“ u kojem nam pričaju kako su ustvari „vanzemaljci“ ratovali s Rusima (zvuči uvjerljivije nego da Amerikanci plasiraju priču svoje vojske) i polako u glave njihovog krda usađena je informacija da je postojanje „vanzemaljaca“ „novo normalno“. Pa uostalom, nisu li nas tzv. „dokumentarci“ na History Channelu i sličnom smeću već godinama „vaspitali“ kako su „vanzemaljci“ ustvari izgradili piramide i pratili ljude kroz njihovu povijest (sotona naravno ismijava ljudsku glupost kada im svoje pale anđele prezentira kao nekakve „svemirce“).

Sad ćete vidjeti kako će i ugledni ateisti i drugi članovi visokog društva prihvatiti ovu „novu normalu“ i bez srama pričati o glupariji „svemiraca“. Da stvar bude još žalosnija, već vidimo nekad žestoke katolike kako otpadaju od vjere i objeručke hvataju ovu priču.

Spomenut ćemo samo žalosni primjer Stevea Skojeca. O njemu smo već pisali, nekada tradicionalni katolik koji je pokrenuo tada izvrsni portal OnePeterFive te je godinama raskrinkavao Jorgea Bergoglija u njegovom uništavanju Katoličke crkve. No, Skojec nikada nije želio prihvatiti da Bergoglio nije papa, nego lažni prorok, pa je ustrajao u mišljenju da će katolici u Pakao u svim scenarijima: i ako dobiju Bergoglija (jer su po njemu tada u šizmi) i ako prihvate Bergoglija (jer ih on vodi u Pakao). U koroni je skroz popustio, prodao portal, a onda su se pojavile vijesti da je otpao od Vjere. Skojec sada navelike objavljuje i prati vijesti o „vanzemaljcima“ iz Kongresa.

Nama svima primjer kojoj razini zla i prijevare prisustvujemo. Nemojte sumnjati: priča o „NLO-u“ i njena službena „potvrda“ direktno su povezani s Bergoglijevim nastojanjima da uništi Vjeru i Crkvu iznutra.

Nek im Bog pomogne i svima onima koji padnu na ove gluposti, kao i lako moguće daljnje „dokaze“ o „vanzemaljcima“.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *