Krenuo otvoreni javni progon pravovjernih biskupa

Mnogo puta u prošlosti postojale su sumnje i glasine o žestokom progonu pravovjernih biskupa za vrijeme vladavine lažnog proroka, Jorgea Bergoglija. Čini se da smo upravo došli do trenutka kada progoni postaju otvoreni i javni.

Biskup iz Tylera u Teksasu, Joseph Strickland, u posljednjih nekoliko godina postao je otvoreni i najiskreniji kritičar hereza i svih vrsta grješne ogavnosti kojima svjedočimo bilo da se radi o njegovoj izjavi od prije mjesec dana kako katolici trebaju s ljubavlju ispraviti pogrješke čak i ako dolaze od pape Franje ili njegovom suprotstavljanju svetogrdnoj i perverznoj parodiji na časne sestre koju su upriličili fanovi Los Angeles „Dodgersa“.

Što reći, biskup Strickland je onakav pastir kakvog bi poželjela svaka prava katolička biskupija. Ne, nije on bio gromovnik koji bi lažnoga proroka obasipao munjama s Neba, ali isto tako nije poput kard. Burkea ustuknuo niti se povukao u zavjetrinu, nego je nastavio vjerno svjedočiti, sve glasnije i glasnije, suprotstavljajući se zmiji anti-crkve koja sve više i više uzdiže svoju ružnu glavu.

Mnogo puta Hrvatski krsni zavjet govorio je pohvalno o svjedočenju ove lijepe duše, jednog od posljednjih pravih biskupa Katoličke crkve. A i sada ćemo stati u njegovu obranu zato jer je do nas došla vijest kako je Vatikan pripremio napad na ovog vjernog biskupa.

Kako prenosi Church Militant, vatikanski Dikasterij za biskupe pripremio je za biskupa Stricklanda „apostolsku vizitaciju“. Ironija je ta da su takve, vizitacije nazivane „apostolskim“ pod diktaturom Jorgea Bergoglija do sada uglavnom značile napade, progon i uništenja crkvenih redova, samostana i drugih pravovjernih zajednica, počev od franjevaca Bezgješne na početku njegovog „pontifikata“, pa evo sada do biskupa Stricklanda.

Bergoglijev poglava Dikasterija za biskupe naredio je Stricklandovu vizitaciju i poslao mu dvojicu umirovljenih američkih biskupa da provedu istragu. Istragu o čemu – što je previše pravovjeran i što pravovjernost nije po ukusu onima što ne služe Isusu?

Molite Gospodina da udijeli snage i vjere biskupu Stricklandu da s Neba dobije potporu da još glasnije svjedoči za Isusa, te da nastavi biti primjer onim biskupa koji još uvijek sramno šute.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *