Krist sada poziva svećenike!

Svećenici, koji su prije 7 godina trgali Knjigu Istine i napadali one koji su se odazvali Božjem pozivu, sada su zatočeni u zatvoru onog što se pretvara u lažnu crkvu lažnoga proroka. Zatvoreni su u svojim samostanima i župnim dvorovima.

Zatvoreni su pod paskom hijerarhije koja im brani dijeljenje Sakramenata, neophodnih za spas vjernika.

Hijerarhije koja im brani samu svrhu njihovog svećenstva.

Ovi svećenici sada su rastrgani, baš kao što su nekada trgali Knjigu Istine. S jedne strane njihovi naredbodavci vezali su im ruke poslušnošću prema njima samima, poslušnošću koja ne poznaje granice, pa i onda kada se ta poslušnost protivi, kao što je rečeno, samoj svrsi njihovog svećenstva, pa i onda kada se ta poslušnost protivi samome Bogu.

Baš kao što Bergoglio drži u moći i strahu biskupe širom svijeta, tako i biskupi drže svećenike i prenose stisak lažnoga proroka.

Posljedica toga je strašna – nećemo moći dostojno proslaviti Uskrs, nemamo Svete Sakramente, a mnoge duše bez Sakramenata završit će u paklu.

Kada pozivaju puk na poslušnost biskupima oni govore o „crkvenosti“, a istodobno bacaju pod noge 3. crkvenu zapovijed.

 

SVAKE SE GODINE NAJMANJE JEDANPUT ISPOVJEDI I O USKRSU PRIČESTI

Istodobno, ovi svećenici i dalje imaju Kristov glas u svome srcu. Glas Onog, pred kojim su položili svoje Svete Zavjete. Oni znaju duboko u srcu da je ovo jako, jako pogrešno. I zato je njihova muka ogromna u ovo doba Velikog Tjedna, kada je Krist ustanovio Sakrament Euharistije i sakrament ministerijalnog svećeništva.

Svećenici, koji ste svojedobno odbacili Knjigu Istine, razmislite još jednom, osvrnite se oko sebe, poslušajte svoje srce i glas Krista!

Krist vas zove! Zove vas i vaše stado, izgladnjelo bez Sakramenata i vukovima prepušteno.

Krist kaže: „Pasi ovce moje!“

Vratite se u poniznosti Isusu, molite Ga za oproštenje i poslušajte opet Njegovu Riječ:

 

TOLIKO MNOGO DOBRIH I SVETIH SVEĆENIKA SE UDRUŽILO KAKO BI RASTRGALI OVE PORUKE

Knjiga Istine 9. travnja 2013.

Moja predraga kćeri, postoji toliko mnogo dobrih i svetih svećenika koji su se udružili kako bi rastrgali ove Poruke, ali oni nemaju sposobnosti ili znanja da to učine. Njihov put je služiti Bogu. 

Oni ne smiju dopustiti sebi da budu tako ukaljani, jer to predstavlja opasnost za one duše koje prepoznaju Moj Glas u ovim Porukama.

Dok ističu nasljedovanje duha New Age-a, mnogi svećenici vjeruju da njihovo znanje o duhovnosti znači da imaju dara prepoznati pravog Božjeg proroka.

Toliko su udaljeni od Mene, da ne mogu raspoznati Moju Svetu Riječ.

Ja im nisam dao takve milosti, jer oholost stoji na njihovom putu.

Oni od vas, Moji posvećeni sluge, koji kujete zavjeru, spletkarite i koristite znak vašeg svetog zvanja u službi Božjoj, kao sredstva da okrenete svoje vjernike od Moje Riječi, znajte da ćete biti kažnjeni.

Vi Me ne poznajete uistinu. Vi Mi niste odani. Vi ste neupućeni u duhovno znanje i nemate ovlaštenje da javno ponižavate, sipati prijezir na druge ili omalovažavate ikoga u Moje Ime.

Svatko od vas će morati odgovarati Meni. Ja ću vas kazniti, ne zbog vaše nevjere, već zbog grijeha oholosti, koji vas uvjerava da znate više o duhovnim stvarima nego Ja, Isus Krist, Vaš Gospodar. 

Kako Me ranjavate. Kako Me razočaravate, jer je vaša izdaja naudila Mojoj Misiji, posljednjoj svoje vrste. Za svakog grješnika kojega ste vi odvukli od Mene, morati ćete preuzeti odgovornost za njihove duše.  

I onda, teškoga srca, vi ćete morati odgovoriti na ova pitanja, kada vam se Istina objavi.

Zašto ste odbili Moj Kalež kada vam je bila dana Istina, s ljubavlju i ufanjem i kada ste znali, u svom srcu, da je to bilo od Mene?

Zašto ste onda pokušali uništiti Moje Poruke?

Imate li ikakvu predodžbu o ozbiljnosti Svetih zavjeta koje ste položili u Moje Ime? 

Vi se sada morate povući i moliti Moje Križarske Molitve. 

 

Ako to učinite, onda ću vam Ja dati Moj blagoslov i moć raspoznavanja. Ali samo oni poniznih srdaca mogu doći k Meni.

Vratite se. Zatim dođite k Meni ogoljeni. Ostavite iza sebe sva vaša zavidna stajališta, vaše pristrano mišljenje i vašu procjenu ovih Poruka, utemeljenu na naklapanju, ogovaranju i aluziji.

Kada taj dan dođe, Ja ću vas nanovo krstiti i ponovno ćete postati čisti. Vaše duše će postati poput malenih i sa čeznutljivom glađu za Mojom Prisutnošću.

Ja iščekujem vaš odgovor. Ja sam pun Ljubavi. Ja sam pun Milosrđa. Dođite k Meni. Ja Sam sve što trebate.

Vaš Isus

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *