Kršćanski vođa opisuje Trudeauovu zabranu ljetnog posla, za pro life poslodavce jednom riječju: Progon

Mississauga, Ontario, 17. siječanj 2018. “Kršćani i druge vjerske grupe, podvrgnute su progonu, od strane liberalne vlade Justina Trudaeua koja zahtijeva da potpišu potporu abortusu, kako bi dobili ljetne poslove za studente”, rekao je Katolički svećenik Niaz Toma. 

Svećenik Niaz Toma je rekao je za Ottawa Citizen kako njegova zajednica Iračkih Kršćana neće moći sudjelovati u natječaju za ljetni posao studenata zbog ove nove police Trudeauove Vlade. On je rekao da ovi zahtjevi predstavljaju “progon”.

Preko novog liberalnog pravila, poslodavci moraju potpisati kako poštuju “reproduktivna” i transgender “prava” kako bi primili stipendije od Vlade za ljetne poslove u Kanadi.

“Nikada nećemo kompromitirati našu vjeru zbog stipendija Kanadske Vlade,” rekao je svećenik.

“Čini se da je ovaj pokušaj Vlade trebao biti uključujući, ali na kraju on rezultira isključivosti, blokirajući određene grupe.”

Nacionalna pro life grupa, Kampanja životne koalicije, potiče ljude da šire zabrinutost oca Tome, preko socijalnih medija.

Toma koji je pastor Kaldejske župe Sv. Toma u Hamiltonu, jedan je od 60 ljudi, koji su se sastali zajedno sa vjerskim predstavnicima Baptističke Crkve, Koptskih Kršćana, Židovske organizacije, zbog ovog problema sa subvencijom ljetnih poslova u Kanadi.

Ljetni poslovi u Kanadi imaju budžet od 215milijuna $, i financiraju 70,000 ljetnih poslova za studente od 15 do 30 god.. 

Iz Kampanje Životne Koalicije Jack Fonseca, upozorio je :“Ovo je nevjerojatno djelo diskriminacije protiv poslodavaca vjernika”

“I mada smo više puta mogli osjetiti prezir Trudeauovih liberala, ova nova polica izazvala je veliku negativnu reakciju svih vjerskih zajednica u Kanadi – Kršćana, Židova, Muslimana, Sikha itd…”

“Ovo predstavlja prijelomni korak prema sirovom totalitarizmu i otvorenom progonu sa sankcijama države.”

www.lifesitenews.com/news/persecution-christian-leader-decries-trudeau-ban-on-summer-job-grants-for-p

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *