Krunica Majke Spasenja

Hvaljen Isus i Marija!

 

Sa velikom radošću možemo objaviti da je Krunica Majke Spasenja od sada dostupna i na našim prostorima. Ova Krunica je već neko vrijeme dostupna na zapadu, a evo Bogu hvala sada je i mi imamo priliku držati u rukama i moleći je spašavati duše, te tako rastjerati naše neprijatelje i neprijatelje našeg roda.

Cijena za zapadnu Europu je 20e+pdv, za jugoistočnu i istočnu Europu je 10e+pdv.

Kod nas je Krunica dostupna po ovoj nižoj cijeni od 93 kn.

 

 

Knjiga Istine 18. srpnja. 2013.

„Moje dijete, Ja želim da se zna da se, od sada, Ja oslovljavam posljednjim naslovom na Zemlji, koji Mi je dao Moj Sin. U ovoj Posljednjoj Misiji Meni će se cijelo vrijeme obraćati kao Majci Spasenja.

 

Moja Slika se treba stvoriti i Medalja prikazati gdje ću, na jednoj strani, Ja biti u položaju sa suncem iza Moje Glave, gdje će dvanaest zvijezda biti utkano u Krunu od trnja položenu na Moju Glavu. Na drugoj strani Medalje, Ja želim oslikati Presveto Srce Moga Sina sa Dva Mača Spasenja, koja se križaju sa svake strane.

 

Mačevi Spasenja će imati dvostruku svrhu. Prvi Mač će ubiti Zvijer i Meni je dano ovlaštenje da to učinim na Posljednji Dan. Drugi Mač će probosti srca najokorjelijih grješnika i biti će Mač po kojem će njihove duše biti spašene.“

 

 

Donosimo jedno svjedočanstvo:

„Dok se molim Gospi na Krunicu Majke Spasenja, kao da imam Prvi i Drugi Mač u svojim rukama. Vjerujem, vidim i osjećam da sam dio ove veličanstvene bitke u kojoj će biti poražena Zvijer i spašene duše koje sada žive na Zemlji. Krunica Majke Spasenja nadmašuje svaku krunicu koju sam ikada držao u rukama“

 

Krunicu Majke Spasenja možete naručiti tako da pošaljete sms sa vašom narudžbom i adresom na broj 00385 99 443 7553

Krunica Majke Spasenja

 

One Comment

 1. Ivan

  Hvaljen Isus i Marija!
  Zelim kupiti krunicu Majke Spasenja
  Moje pitanje ,
  Dali je cvrsta i od čega je napravljena,zelim staviti u auto, jeli kriz lagan materijal…
  I najvažnije,moze li bit posvećena kod Vas!?
  Hvala Vam puno unaprijed, na Vasem odgovoru,
  Ivan
  Split

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *