Krv Kineskih mučenika vapije u nebo

I prije nego se tinta osušila, na papiru tajnog dogovora između Vatikana i Kineske vlade, Kineska vlada pokrenula je demoliranje Kršćanskih Crkava i progon vjernika.

Kineska komunistička vlada poput lopova i nasilnika krenula je u masakr svega što je kršćansko.

 

Prvi cilj napada koji su naredili odgovorni kineski autoriteti, bila su dva Marijanska svetišta u Shanxi i Guizhou.

 

Vladini plaćenici, skinuli su križeve i počeli zatvarati vjernike katolike, svećenike i biskupe, prepuštajući Kineskoj vladi da terorizira i muči ove ljude prema svojoj volji.

 

Kakav uspješan dogovor si potpisao Franjo!

 

 

Nikakvo čudo da su detalji dogovora još uvijek tajni.

 

Dogovor o kojem smo pisali ranije, trebao je riješiti izbor katoličkih svećenika, biskupa i kardinala. No dogovor je riješen tako, da će Kineska komunistička vlada sama izabirati svećenike, biskupe i kardinale – prema volji KPK (Komunističke Partije Kine), a Vatikan će ih samo potvrditi kao legitimne.

Čitava mučenička pravovjerna Katolička Crkva koja se od početka skriva od Kineskih vlasti, novim dogovorom prepuštena je na milost i nemilost KPK.

 

Već 2017 godine umirovljeni Kardinal Zen upozorio je svoje katoličke svećenike, o strašnim posljedicama koje će ovaj dogovor izroditi:

“Za vas, novo doba katakombi počinje. Biti će zima. Bit će vam teško.. Vlada će zatvarati vaše Crkve. Svećenici više neće moći davati Sakramente. Sve što će vam ostati je da odete kući i obrađujete zemlju.”

Sam i napušten Kardinal Zen mjesecima je molio, nagovarao, preklinjao Vatikan i Franju, da ne potpišu taj dogovor sa Kineskom komunističkom vladom. 

 

Zen je upozoravao ne samo Vatikan nego i cijeli Katolički svijet, kako će Kineska vlada pojačati progon kada dogovor bude potpisan.

Kada je vidio da uzaludno lupa na zatvorena Vatikanska vrata, upozorio je svoje svećenike o predstojećem progonu koji ih čeka. I bio je upravu.

 

6 milijuna Katolika u Kini, sada su dobili šamar u lice, od onih koji su ih trebali braniti.

Čak i slijepi kineski aktivist za ljudska prava Chen Guangcheng, opisao je ovaj dogovor “apsurdnim”.

Svijet sada svjedoči brutalnom napadu na sve Katoličke vrijednosti, drugim riječima – otvorena je sezona lova u Kini na Kršćane.

 

Nakon što je dogovor potpisan, lažni prorok je izjavio:

“obje strane izgubile su ponešto…”, onda je usput dobacio da će članovi podzemne Kineske Katoličke Crkve “patiti”, kao rezultat ovog dogovora. 

 

Promislite o toj bizarnoj, okrutnoj i oštroj izjavi, i to od strane “vječno poniznog i sve milosrdnog pape”.

Riječ patnja, izašla je iz njegovih usta, hladnokrvno, prepuštajući progon milijuna Katolika kao da su ništa. 

 

Krv tih mučenika na njegovim je rukama!

 

Imamo priliku vidjeti kako Kineski Katolici već žive patnje opisane u Knjizi Istine.

Molimo za našu mučeničku braću u Kini. 

2 komentara

  1. Miroslav Mađura

    Pa čovjek vjernik, kršćanin i katolik, jednostavno ne zna što bi rekao. S jedne strane kad razmišljam, duboko i iskreno vjerujem, Njemu i u Njega, Bogu Ocu, Isusu Kristu Sinu Njegovu i Duhu Svetom. Neupitno vjerujem da Duh Sveti vodi svetu Katoličku Crkvu te samim time vjerujem i u autoritet i ulogu svetog Otca Pape, koju taj čovjek ima u Katoličkoj Crkvi i kojom upravlja vođen Duhom Svetim i u Ime Isusa Krista. Ali opet kao čovjek vjeran Isusu Kristu, vjerujem i u zdravu pamet i savjest koja mi je dana od Boga, te shvaćam da s ovim Papom nešto ipak ne štima. Več je previše izjava i postupaka koji najblaže rečeno, donose veliko čuđenje i sumnju u tog čovjeka. U čije ime on to čini i zašto?? Sjetite se samo njegovih izjava : “nismo zečevi da se kotimo” (a svi kršćani pa i Hrvati nestaju), njegovih poziva arapskim islamistima da i dalje dolaze i zahtjeva da ih moramo prihvatiti s radošću bez obzira u njihove vrlo zle i opasne namjere. Tražio je također da prihvatimo i homoseksualizam kao nešto normalno itd. Itd. I sada još i ovo s kineskom Katoličkom Crkvom?! Da ne spominjem slučaj “Stepinac” i njegovo povjerenje u sotonsku Velikosrbsku i svetosavsku Crkvu i patrijarha Irineja koji je dokazani lažljivac, obuzet mržnjom prema svemu što nije srbsko a posebno prema svemu što je vezano za Katoličku Crkvu te Hrvate i Hrvatsku. Ta Crkva, na čelu s patrijarhom Irinejem, ima veze s kršćanstvom i Isusom Kristom koliko i Scientološka crkva ili hinduizam. Ne znam stvarno što više uopće mogu reči, za Papu Franju, izuzev izražavanja velike sumnje i molitvi upućenih Bogu, da nas što prije oslobodi ovoga pape i da na njegovo mjesto, svetu Petrovu stolicu, ponovo dovede svetog čovjeka kakvi su i do sada bili. Osobno mislim da je Bergoglio doveden od Boga kao kaznu nama mlakim i več bljutavim kršćanima.

  2. Robert Ivanović

    Bog dopušta da nas sotona prorešeta da vidi tko ustraje do kraja bit će spašen.Vjera je kod mnogih usahla,nema žara ni ljubavi na koju nas Isus poziva.Mnogi čine dobro da ih drugi vide, a to se bogu gadi.Čini u tajnosti da ljevica ne zna što čini desnica.Braćo samo hrabro i mirno sotoni se ne odupiremo nasiljem,jer on se time hrani.MIR I TRPLJENJE I PONIZNOST. to je najbolje sredstvo protiv zloga.MIR S VAMA

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *