Lažne vijesti? – Hoće li se svaki biskup i svećenik morati zakleti na odanost Bergogliu?

Papa Bergoglio je još jednom govorio protiv “lažnih vijesti”; čovjek koji je najmanje dva puta tijekom intervjua u razmaku od nekoliko godina, nazvao ljude u medijima (pretpostavljam da su to i blogeri) “štetnici”. 

Potpuno objavljivanje sljedećega je u području glasina, nešto što bi Franjo mogao opisati kao “lažnu vijest”. Ipak, i dalje je aktualno.

Gledajmo pa ćemo vidjeti.

https://anonimidellacroceblog.wordpress.com/2018/01/23/spifferi-parte-lviii-tra-circa-un-mese-lo-scisma-di-fra-cristoforo/

“Nacrti dio LVIII: otprilike mjesec dana do raskola” od Fra Cristofora.

Doći će prije nego što smo mislili. Strašne vijesti dolaze iz Santa Marte. Bergoglio, koji je ove dane dotaknuo svoj gubitak popularnosti u svom putovanju u Čile i Peru, i uvidio daljnji neuspjeh vjenčanja u “zrakoplovu”, odlučio je zaigrati na sve ili ništa. Za otprilike mjesec dana predložit će slavnu “zakletvu” svom magisteriju, o kojoj smo već pisali: (https://anonimidellacroceblog.wordpress.com/2018/01/08/spifferi-parte-lvii-il-pericolo-dello – scisma-di-fra-cristoforo /).
Motiv šizme. Jer će se toliki svećenici suprotstaviti.
Ova zakletva će biti predstavljena biskupima, koji su zaduženi za biskupije. Oni će imati zadatak napisati tko je vjeran, a tko nije. Svećenici koji ovo neće prihvatiti biti će suspendirani latae sententiae.

I tako će ovdje započeti raskol. Jer, koliko ja znam, svi svećenici neće biti na raspolaganju za provedbu ove zakletve.
Za Katoličku Crkvu se očekuju mračna vremena. Molimo se Djevici Mariji. I činimo mnogo Euharistijskog klanjanja.
                                                                                                         Fra Cristoforo

http://voxcantor.blogspot.hr/2018/01/fake-news-fake-pope-but-will-he-make.html

Komentar HKZ: Kada dođe do polaganja ove zakletve, biti će to ispunjenje još jednog detalja onoga što nam je rečeno godinama prije u Knjizi Istine, vezano za razvoj događaja u Crkvi, pod vladavinom lažnog proroka. Kad dođe taj dan onda ćemo objaviti i poruku koja o tome govori.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *